Money or Love: most a lányok csaptak össze, vége a békének

Money or Love
Vágólapra másolva!
A Money or Love csütörtöki adásában nemcsak a fiúk, hanem a lányok között is vita alakult ki, ezúttal Szandi és Ági csapott össze. A történteket próbálták a lányok megbeszélni, de úgy tűnik, mindketten más véleménnyel vannak arról, sikerült-e tisztázni a helyzetet. A műsor minden este 9-kor látható a SuperTV2-n.
Vágólapra másolva!

Szandi szerint nagyon mások ők ketten: "A játék után Ágival azért feszültünk össze, mert nem tudtam az ő játékmódját megérteni, én jól akartam érezni magamat, de ebben ő hátráltatott az ő stílusával. Leginkább az zavar Ágiban, hogy nagyon visszafogott, halk, nem fér össze a kettőnk karaktere. Ez néha kiütközik."

Szandi, Money or Love SuperTV2

"A két személyiség pont ellentéte egymásnak. Ez valahol jó is, de valahol nagyon rossz helyzeteket fog szülni. Jelenleg sikerült rendezni és ha kellőképpen odafigyelünk, hogy megtartsuk, akkor nem lesz semmiféle probléma" - reménykedett.

"Nem bírom ezt a hullámzást, ami rá jellemző"

Áginak is megvan a véleménye a helyzetről: "A Felelsz vagy mersz játékban párokban voltunk, Szandi és Alex nem érezték annyira jól magukat, hisz legszívesebben nem együtt lettek volna. Köztem és Szandi között is van egy alap feszültség, ez együttesen okozott problémát. Szandival sok dologban hasonlítunk, de

Eddig azt mondtam, hogy szeretném jobban megismerni, de most már nekem nagyon sok ez az ingadozás. Én próbálom mindig ugyanazt adni, ha bírok valakit, akkor abba az irányba megyek, ha nem, akkor pedig nem. Nem bírom ezt a hullámzást, ami rá jellemző. Ezt az ingadozást nem tartom őszintének."

Money or Love SuperTV2


"A hangulat-ingadozása zavar, amikor egyszer azt mutatja, mennyire jóban vagyunk, a másikban ignorál. Ez nekem nem szimpatikus. Én sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok. Nem tudom, hogy nála miből adódik ez az ingadozás, pedig egyébként sok dologban hasonlítunk. A megbeszélés alatt sem éreztem azt, hogy mi ezt rendesen megbeszéltük, de

Azt gondolom, most egy kicsit megint enyhül, de mivel Szandi nem tud kiegyensúlyozott lenni, ezért szerintem ez az összevisszaság szerintem kettőnk között folyamatos lesz a Szandi miatt" - vélekedett.

Folytatás ma este 9-kor a SuperTV2-n.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről