A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNKoch Máté
12:25VívásMate Tamas Koch-Grabiel Lugo
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
13:40VívásJakub Jurka-Gergely Siklosi
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
NyílNyíl

Bevonult a börtönbe a tévésztár házaspár, összesen 19 évet kaptak

Chrisley Knows Best - Season 4 2010s Color image double two people Gallery Horizontal looking at camera NBCU Photo Bank NUP_172832 Portrait Reality Show seamless Season 4 select Smiling Studio CHRISLEY KNOWS BEST -- Season:4 -- Pictured: (l-r) Todd Chrisl
CHRISLEY KNOWS BEST -- Season:4 -- Pictured: (l-r) Todd Chrisley, Julie Chrisley -- (Photo by: Tommy Garcia/USA Network/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images)
Vágólapra másolva!
Nem ugyanabba a börtönbe került a páros.A férfi öt évvel tovább marad a rácsok mögött. 
Vágólapra másolva!

12 év börtönt kapott Todd Chrisley ingatlanmogul és realitysztár, miközben a családi valóságshow-ban szintén látott feleségét, Julie-t 7 év börtönre ítélte a bíróság. A házaspárt már júniusban bűnösnek találták adócsalás és banki csalás vádjával: mint kiderült, a tévésorozatuk után elmulasztottak befizetni több millió dollárnyi adót, miközben hamis dokumentumokkal több tízmilliós banki hitelhez is jutottak.

Forrás: USA Network

A Chrisley megmondja a tutit 2014-ben indult, kilenc évadon keresztül követte a Georgia állambeli ingatlanmágnás és családja luxuséletét. Az ítélethirdetés után az USA Network egyből elzárkózott a folytatástól, sőt úgy döntött, hogy a spin-offot, az újabb generációt bemutató Growing Up Chrisley-t is eltünteti a képernyőről.

Julie és Todd Chrisley az amerikai lapok szerint kedden kezdte meg börtönbüntetését, úgy tudni, nem ugyanabba az intézménybe kerültek. Korábban ártatlannak vallották magukat, és egy korábbi alkalmazottra fogták a felelősséget, aki a tudtuk nélkül cselekedett.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!