A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
2
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásImane Khelif-Anna Hamori

Már 40 kilót fogyott a magyar énekesnő

A Sztárban sztár leszek! versenyzője, Sebestyén Katja vetéléseiről vallott
Vágólapra másolva!
A Sztárban Sztár leszek! első szériájából megismert Sebestyén Katja körülbelül egy éve adott életet kislányának, Patríciának. A szülés óta már 40 kilót sikerült leadnia.
Vágólapra másolva!

"Nagyon szeretek babakocsival futni, bár ami van, az nem igazán alkalmas erre, de így is megoldom. Szerencsére nemsokára lesz egy olyan járgányunk, amit kifejezetten erre találtak ki. A napokban ünnepeltem a 40. szülinapomat, a páromtól futócipőt kaptam, amit nemrég felavattam" - mesélte korábban az énekesnő, aki már a szülés utáni hetekben sokat fogyott.

A Ripostnak most elmondta, hol tart, és hogy érzi magát. "Most megállt kicsit a dolog, amit a fogamzásgátlónak tudok be, de negyven kilót már így is ledobtam. A célom, hogy kilencven kiló alatt legyen a súlyom, és akkor jöhet is az újabb baba, Patrícia lányom testvére. Ezt azért akarom megvárni, mert minél kisebb súllyal esem teherbe, annál nagyobb az esély, hogy nem szedek fel annyit. A férjem, Péter persze így is imád, sőt, amikor megismert, akkor százhúsz kiló voltam, szeretett ő úgy is, szóval az önértékelésem teljesen rendben van" - árulta el Katja.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!