A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Rettegésben él Széphalmi Juliska, feljelentést tett

Széphalmi Juliska
Vágólapra másolva!
Van egy ellensége a környéken, az autóját megrongálták, péniszt is karcoltak az oldalára. Barátja autóját még jobban megrongálták, még nagyobb a kár. 
Vágólapra másolva!

"Január 4-én egy nagyon kedves barátom nálam aludt, reggel ahogy ment a kocsijához feliratok, ábrák jelezték, hogy ez bizony nagyon nem tetszik valakinek, hogy az estét nálam töltötte. Nyilván ment a találgatás, számonkérés több ember felé. Egyáltalán ki tudja, hogy hol lakom? Kinek milyen a kocsija? Mondjuk az enyémet könnyű megtalálni, mert egy rohadt nagy futós matrica van rajta. De nem én voltam a célpont" - kezdte a történetet.

Széphalmi Juliska Széphalmi Juliska

8-án délelőtt ment a színháza dolgozni, és szomorúan látta, hogy az ő autójára is ugyanolyan ábrákat karcolt valaki (a képeken trágárságok mellett pénisz és primitív vaginaábrázolás látható). "Ahogy a kocsimhoz léptem, az ajtóm oldalára ugyanolyan ábrák voltak karcolva. Hihetetlen döbbenet, értetlenség van bennem, bennünk hogy ki képes ilyesmire, mennyire gyerekes, gonosz, bosszúvágyó az, aki ilyet csinál.

Elképesztően szomorú vagyok. Nem gondolom, hogy bárkit, bármivel bántottam volna. És egyáltalán hogy van ez? Innentől kezdve félnem kell, mi lesz a következő? Hogy menjek így haza?" - írta oldalán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!