A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kilátástalan helyzetbe került Berki Krisztián édesanyja

Berki Krisztián anyja, Júlia
Vágólapra másolva!
Már kilenc hónapja, hogy meghalt Berki Krisztián és felesége, Berki Mazsi úgy tűnik, teljes mértékben továbblépett egykori házasságán, annak ellenére, hogy közös kislányuk még csak tizenöt hónapos. Berki édesanyja, Majer Júlia gyásza nem enyhül, már csak egy dolog vigasztalná, ha láthatná unokáit. 
Vágólapra másolva!

Berki Krisztián májusi hirtelen halála óta egyre elfajul a helyzet özvegye és édesanyja között, akik nem tudnak kijönni egymással. Az asszonyt nagyon zavarja Berki Mazsi életvitele és az, hogy látja, már nem gyászolja szeretett fiát sem. Ennél már csak az zavarja jobban, hogy kisunokáját sem engedi meglátogatni, sokat gondolkodott azon is, hogy a gyámügyhöz fordul emiatt. Most azonban nem várt fordulat következett be, ugyanis Berki Mazsi mégis elvitte a kis Emmát a nagymamához, aki végtelenül boldog emiatt, hiszen neki csak a két unokája maradt fia után.

Berki Mazsi új barátjával nyaralt nemrég Forrás: Instagram/Berki Mazsi

Teljesen belesajdult a szívem, amikor az unokám szemeiben láttam, hogy felismer, hozzám bújt és sok puszit kaptam tőle. Majdnem négy órán át vele lehettem, és már alig várom a következő alkalmat, hogy magamhoz szorítsam" - mesélte a Borsnak Majer Júlia, aki azt is elmondta, hogy végre úgy tűnik, sikerült rendezni a kapcsolatukat menyével.

"Mazsival rendeztük a kapcsolatunkat, úgy váltunk el egymástól, hogy bármikor mehetek látogatóba hozzájuk, és megígérte ő is elhozza az unokámat, aki egy igazi kis tündér.

- utalt fia idősebbik kislányára is, Natikára, akivel nem részletezte, hogy mennyit találkoznak.

A megtört édesanya bár örül, hogy legalább kisunokáival találkozhat, de úgy véli, hogy a gyász miatt elég kilátástalan a helyzete, ugyanis hiába kilenc hónap eltelt, nem enyhül a fájdalma fia elvesztése miatt.

"Még mindig nem vagyok jól. Napi szinten látom, mindig itt van velem, és nem akarom tudomásul venni, hogy a fiam elment. Ha a kiskutyámra nézek, arról is ő jut eszembe.

- zárta gondolatait Majer Júlia, aki már csak abban bízik, unokáival jó kapcsolatot ápolhat.

Júlia asszony Forrás: Női Lapok/EVAGAZDAG/Tv2
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!