Megszületett a magyar énekes első unokája

"A harmadik rög is elindult az agyamban" - súlyos agyvérzést kapott a magyar zenész
Sláger Tibó
Vágólapra másolva!
Megszületett a zenész fiának első gyereke. Óriási a boldogság a családban.
Vágólapra másolva!

Csodálatos napon van túl Sláger Tibó és családja. Megszületett ugyanis az unokájuk. A zenésznek és feleségének egy gyereke van, egy fiúk. Arról már korábban meséltek a Borsnak, hogy megvolt az esküvő, de azt, hogy úton van a pici, titokban tartották.

Amióta megtudtuk, hogy úton van a fiamék gyermeke, egyre inkább vártuk a napot, hogy megszülessen – mondta a lapnak az énekes.

Forrás: Facebook/Sláger Tibó

„Tegnap hajnalban érkezett meg, kissé türelmetlenül számoltuk vissza a napokat. Felhőtlen az örömünk, és természetesen túl vagyunk az első találkozáson is, igaz, egyelőre csak a szemünkkel vehettük szemügyre.

Reméljük, hogy mielőbb hazamehetnek, és személyesen is megismerkedhetünk vele – mesélte Sláger Tibó, aki arról is beszélt, feleségével, Mónival mennyire szeretik menyüket. Nóri és Gábor támogatták az énekest, amikor Tibónak agyvérzése lett.

„Jólesett nekem, biztos vagyok benne, hogy nagymértékben segítette a gyógyulásomat. Szerencsés dolog, ahogy két fiatal így egymásra talált, valódi szerelemmel és tiszta érzelmekkel.

. Előadó vagyok, sok fiatal vesz körül, mindenki tegez. Fiatalnak érzem magam, bár tisztában vagyok a családi státusszal is. A dolgok egészséges és természetes folyamata, hogy az örömapából nagyszülő lesz – zárta a zenész.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről