A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Alekosz teljesen kiborult, perrel fenyegeti titkos szeretőjét

Alekosz
Vágólapra másolva!
Nemrég írtunk arról, hogy megjelent egy nő, aki azt állítja, Nagy Alekosz szeretője volt. A nő kétségbeesésében a médiához fordult, és elmondta, neki is azt ígérte a celeb, elviszi az Ázsia Expressz forgatására.
Vágólapra másolva!

A titkos szerető és Alekosz a nő állítása szerint egy társkeresőn ismerkedtek meg. Úgy fogalmazott, a celeb elkezdett érdeklődni iránta, miután elárulta, szabadidejében írással foglalkozik. Megbeszélték, hogy írnak egy könyvet közösen Alekoszról.

Összekötött minket a közös cél és azt mondta, mi ketten összetartozunk. Miközben az érdi házának padlóján, egymás mellett fekve készítettük a jegyzeteimet, megkért, hogy menjek vele az Ázsia Expresszbe, majd azt mondta, így legalább lesz egy közös fejezetünk az Alekosz könyvben" – mondta akkor a nő a Blikknek. A lap megkereste Alekoszt is, a celeb teljesen kiborult.

Az ilyesfajta közönségességet egyszer és mindenkorra mindenkinek be kéne fejeznie; ugyanis sehová sem vezet" - mondta Alekosz, aki azt is elárulta, a jogdíjak miatt döntött a szakítás mellett.

Forrás: Alekosz/Facebook

"A könyv írása a történtek ismeretében értelemszerűen most megáll. Mindezek ellenére mindenkinek tudnia kell, hogy megfog jelenni. Ironikus, de az Alekosz könyv éppen az elmúlt 10 év barátságairól, árulásairól fog szólni, nőkről, és arról, ki hogyan húzott hasznot abból, hogy engem ismer. Sokszor milliókat is! A könyv tartalmába akár a szóban forgó hölgy is beletartozhatna, hiszen árulásnak tartom azt, hogy egy író a saját könyvét író emberen, azaz rajtam bármilyen szinten is nyerészkedjen. Jogdíjakról pedig semmilyen formában nem vagyok hajlandó sem alkudozni, sem pedig vitatkozni, senkivel. Írónak ugyanis azt nevezzük, aki a könyvet írja. Nem pedig azt, aki a beszélgetéseket magnóra veszi.

Ég veled" – zárta Alekosz.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!