A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Rubint Rella elárulta a tökéletes alak titkát

Rubint Rella
Vágólapra másolva!
Rubint Rella a húsvét kapcsán adott étkezési tanácsokat, elmondta azt is, hogy mit tegyünk, ha netán túl sokat ettünk az ünnepek alatt.
Vágólapra másolva!

A húsvét vagy más ünnepek idején az emberek hajlamosak a nagy családi összejövetelek során degeszre enni magukat, Rubint Rella ezzel kapcsolatban adott néhány tanácsot – mellesleg pedig a tökéletes alak titkát is megosztotta.

Rubint Rella Forrás: Rubint Rella

"Úgy vettem észre, hogy azok szoktak a kelleténél többet enni, akik egyébként extrém módon megvonják maguktól a finom falatokat a mindennapokban. Pedig erre nem lenne szükség.

Ha ez egy kis kalács húsvétkor, akkor azzal sincs probléma, megfelelő mennyiségben minden belefér, de érdemes sok zöldséget fogyasztani, az jót tesz a szervezetnek" – magyarázta a Blikknek.

"Minél jobban tiltunk valamit, annál inkább kívánja a szervezetünk. Előfordulhat, hogy a túl sok túlevés után puffadtnak érezzük magunkat, és nem jó a közérzetünk. Ilyenkor érdemes egy nap pihenőt tartani, és főként csak folyadékot inni, ezáltal elmúlik a probléma" – tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!