Újabb fejlemények Galambos Lajcsi ügyében, nagyon rossz hírt közölt az ügyvédje

A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
A hírek szerint pénteken derül ki, hogy a zenész továbbra is a berettyóújfalui börtönkórházban marad, vagy visszaszállítják Baracskára. Ami biztos, hogy még számos vizsgálat vár rá, azok eredményeinek függvénye lesz, hogy mi a következő lépés - írta a Bors.
Vágólapra másolva!

Szerdán délelőtt jött a váratlan hír: Galambos Lajost mentő szállította a baracskai börtönből Berettyóújfalura, az ottani börtönkórházba - írta a lap.

A kiszivárgott információk szerint

a zenész a rácsok mögött töltött egy hete alatt alig vett ételt magához,

többek között ezért – illetve az alapbetegsége miatt – került olyan egészségi állapotba, ami indokolta a kórházi ellátást.

Benne van a pakliban, hogy sokáig marad

A zenész ügyvédje elmondta, hogy az orvosok a vizsgálatok elvégzése után tudnak csak biztosat mondani, de egyáltalán nincs kizárva, hogy nem mostanában engedik ki Lajcsit.

Nyilván a vizsgálati eredmények ismerete nélkül nem tudunk mit nyilatkozni, de

sajnos benne van a pakliban, hogy Lajcsi hosszabb ideig marad a kórházban

– mondta a Bors megkeresésére dr. Csontos Zsolt, a zenész ügyvédje. Az ügyvéd azt mondta a családja természetesen nagyon aggódik emiatt, de igyekszik őket is megnyugtatni, hogy a szerettük akár a börtönben, akár a börtönkórházban szakszerű ellátást kap, vigyáznak rá. Ez nyilván sovány vigasz egy ilyen helyzetben, de

- nyilatkozta a jogász.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről