A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1

Újabb magyar énekesnő beszélt a visszavonulásról

Antal Tímea
Antal Tímea
Vágólapra másolva!
Ahogy arról már korábban beszámoltunk, második gyerekét várja Antal Tímea. Az énekesnő munkájáról szinte alig beszél, ennek meg is van az oka.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő úgy érezte, most jött el az ideje annak, hogy az énekléssel kapcsolatos érzéseiről is írjon követőinek.

És akkor jött az érzés, a tiszta szívből jövő felismerés, hogy nekem most (akkor) valami más dolgom lesz ezen a világon. Anyuka leszek. És nem ebbe menekültem, de valahogy tényleg azt éreztem, hogy most ez lesz az én nagy feladatom és úgy érzem, miután megszületett Emma visszakaptam az erőmet, lett ihlet (volt miből meríteni bőven), úgyhogy miután megszületett újra jött egy jó zenei hullám is – kezdte bejegyzését az édesanya. Hamarosan megszületik második gyereke, de nem tagadja, hiányzik neki a színpad.

Hiányoztok! Szeretném, ha ezt mindenképp tudnátok és azt is szeretném, ha tudnátok, hogy ez egy átmeneti állapot. Most újra más feladatom lesz, megint kicsit előtérbe kerül a cumi, a pelus, a baba illat... de közben azt is tudom, hogy mindezek után újra visszatérek/visszatérünk hozzátok új dalokkal, klipekkel, lemezzel és koncertekkel – folytatta az énekesnő.

Forrás: https://www.instagram.com/antaltimi/
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!