Csokoládéval borított nőt szolgáltak fel a gyermekes családoknak egy szállodában - kép

LEGSZEBB, EURÓPAI, strand, tengerpart, nyár, európa, tenger
Porto Giunco beach, Villasimius, Sardinia, Italy. Sardinia is the second largest island in the Mediterranean Sea, Italy, Europe.
Vágólapra másolva!
Teljesen lesokkolta vendégeit egy olasz szálloda, amikor a lehető legízléstelenebb módon tálalták a családi büfé fogásait, mely közé egy bikinis nőt tálaltak fel, akinek testét csokiöntettel borították be. A látvány megalázó és abszurd volt, a gyerekes családok nem is tudták mire vélni az esetet. A szálloda a helyszínen nem, de később a közösségi médián keresztül vonakodva kért bocsánatot az akkor ott tartózkodó vendégeitől.
Vágólapra másolva!

A Szardínia szigetén, Golfo Aranciban található négycsillagos Voi Hotels egyik szállójában történt az a felháborító eset, ami nem kis mértékben rontotta a szállodalánc hírnevét. Azt azóta sem közölték, hogy valójában ki a felelős a történtekért, de nagyon valószínű, hogy azóta már nem dolgozik ott vagy felelősségre vonták.

Minden akkor a helyszínen tartózkodó vendégüket mélységesen felháborított annak a nőnek a látványa, akit az esti büféasztalra, az ételek közé fektettek egy szál bikininben, majd lelocsolták csokoládéval. Az egyik ott tartózkodó vendég megszólalt az esetről és elmondta, hogy szerinte egy csokoládészobor reklámfogása akart lenni a szürreális eset, de nagyon ízléstelen volt, nem úgy sült el, ahogy tervezték.

A szálloda előző nap egy csokoládészobrot reklámozott, és egyértelmű volt, hogy ezzel mit akartak elérni... Én, aki HR-esként dolgozom arra gondoltam, hogy ki a fene engedte ezt meg, hogy ez megtörténjen? Meggondolatlan és undorító volt" - mondta Federico Mazzieri HR-menedzser, aki szakmailag is elítéli az esetet.

Elmondása szerint a helyszínen, amikor kérdőre vonta az illetékeseket érdemleges választ, bocsánatkérést nem kapott. Majd hazatérésekor bejegyzésben tette közzé az esetet, ami utána nagy visszhangot váltott ki, végül a szálloda is bocsánatot kért az esetért.

Továbbra is fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy az ehhez hasonló helyzetek ne fordulhassanak elő még egyszer, és azonnali intézkedéseket teszünk a történtek megoldásának érdekében, valamint annak biztosítására, hogy a jövőben egyetlen ügyfelet se érjen hasonló sérelem" - állt a szardíniai szálloda nyilatkozatában, melyre még a regionális kormányzó is reagált, aki úgy fogalmazott, hogy az eset mindenki számára nagyon sértő, ő magát is zavarba ejtette, hogy ilyen megtörténhet egy négycsillagos szállodában - írja a DailyMail.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről