Így néz ki most a magyar énekesnő kutyák által szétmarcangolt kislánya - kép

Lukács Gabi
Lukács Gabi
Vágólapra másolva!
Lukács Gabi kislányát márciusban támadta meg egy elszabadult kutyafalka Zsámbékon. A kis Fanni életét az időben érkező édesapja mentette meg, a kislányt súlyos sérülésekkel szállították kórházba a támadást követően. Az énekesnőt és családját nagyon megviselte az eset, most egy friss fotón megmutatta, hogyan néz ki kislánya a súlyos sérülések után.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban mi is írtunk, durva kutyatámadás érte Lukács Gabi kislányát idén tavasszal, az énekesnő és családja nem hagyta annyiban a történteket. Egy alapítvánnyal kezdtek együtt dolgozni annak érdekében, hogy másnak soha ne kelljen átmennie olyan borzalmakon, amiken nekik kellett. Az énekesnő most képeket osztott meg lányáról és azt is elárulta, milyen állapotban van most.

Igyekszünk minden szituációból a legjobbat kihozni, igyekszünk mindig előre tekinteni" - mondta a Blikknek Lukács Gabi, akiknek fotót is mutatott a kislány sérüléseiről.

Persze tisztában vagyok azzal, hogy hagynom kellene, és biztatnom, de azt hiszem ő nálam sokkal erősebb és jobb szeretem hozni, vinni. Azt gondolom a legjobb úton haladunk a teljes felépülés felé. Azóta nem voltunk a támadás helyszínén, ahhoz azt hiszem még sokkal több idő kell mindenkinek" - tette hozzá az énekesnő, aki azóta már több családnak is segített, akik hasonló problémával küzdenek.

Bízom benne, hogy ezekben a kérdésekben is fogunk tudni segíteni az alapítvánnyal, a cél a prevenció és az edukáció is. Augusztus 20-án egy rendezvényre voltam hivatalos, amelyen egy kutyákkal foglalkozó egyesület is részt vett. Tartottak bemutatót is, amibe a közönséget is bevonták. A lányom jelezte, hogy ő is szeretne részt venni benne, természetesen féltő és büszke szemekkel néztem végig, ahogy egy németjuhászszerű kutyával együtt dolgoznak..." - zárta Lukács Gabi, akinek egy új célt adott a lányát ért támadás és mindent megtesz azért, hogy mások ne kerüljenek hasonló helyzetbe.

Az énekesnő és családja sosem teszi túl magát azon, hogy kislánya milyen súlyos támadás áldozata lett Forrás: Jover_Szabolcs

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről