A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

A lakásfelújítás miatt nincs ideje férjhez menni a TV2 sztárjának

Vitányi Judit
Vágólapra másolva!
Nem a szándék, hanem az idő hiánya áll a gyönyörű híradós esküvőjének útjában. Habár párja, Péter már 2021 őszén eljegyezte Vitányi Juditot, még nem házasodnak össze.
Vágólapra másolva!

„Nincs semmi tervben az esküvővel kapcsolatban, szóba sem került egyelőre. Fogalmam sincs, hogy hogy lesz, mint lesz, egyelőre a lakásfelújításon legyünk túl. Nálunk hamarabb meg lesz tervezve egy út, mint az esküvő" – mondta a Ripostnak Vitányi Judit.

„Az idei év, de legalábbis az első fele a tavalyi év folytatása, kivirágoztatása lesz. Még mindig benne vagyunk a lakásfelújításban. Most jön az a rész, hogy egyre jobban szépül az otthonunk, lesznek szekrények, tudok dekorálni. Már csak az asztalosmunkák vannak hátra.

Vitányi Judit Forrás: Vitányi Judit/Instagram

Nagyon büszke vagyok a páromra, a felújítással kapcsolatban mindent ő szervezett, ő intézte a rendeléseket, a mesterembereket is ő kereste. Nekem néha csak választanom kellett. Nagyon pozitív, hogy ilyen oldalról is megismertük egymást. Teljesen helytáll mindenben, szerencsésnek érzem magam. Az utazásainkat is ő szervezi, roppant jó ízlése van. Hasonló az enyémhez, de a lakással kapcsolatban például én inkább a praktikumra hajtok, hogy mindennek legyen helye, de tudunk kompromisszumot kötni. Amikor szorul a hurok, a házimunkában is besegít. Ha például későn érek haza, és ki vagyok merülve, sokszor vacsorával vár vagy jobban összepakol maga után" - mesélte a gyönyörű híradós.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!