A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
2
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNVadnai Jonatán
12:20VitorlázásFérfi egyes jolle
HUNMagyarország
14:30VívásHungary-Italy
HUNMagyarország
15:00VízilabdaAusztrália-Magyarország
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásImane Khelif-Anna Hamori
NyílNyíl

Dührohamot kap Mazsitól Berki Krisztián édesanyja: Ezt az embert lassan meggyűlölöm

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Berki Mazsi és Krisztián édesanyja, Júlia is nagyon nehéz élethelyzetben van. Míg a fiatal özvegynek maga és a kislánya érdekében is tovább kell élnie, addig az egyetlen gyermekét elvesztő édesanya számára késdöfés a szívbe Mazsi minden boldog perce.
Vágólapra másolva!

Krisztián anyukája nap mint nap szembesül azzal, hogy a volt menye éppen hol érzi nagyon jól magát. A legújabb konfliktust a zanzibári nyaralás pattintotta ki. Mazsi a kislányával, az új kedvesével és annak gyermekével a Tanzániához tartozó szigetcsoportra utazott január elején. Az ötcsillagos luxushotelben minden földi jót megkapnak a vendégek, hófehér homokos tengerparton süttetik a hasukat, prémium minőségű alapanyagokból készült bőségtálakat ehetnek.

– mondta Júlia, a Bors megkeresésére, majd így folytatta: – Szerintem, amit Mazsi művel, azon már a vadidegen emberek is megrökönyödnek. Hiszen ők is arra gondolhatnak, hogy mit érezhet ilyenkor egy gyászoló anya? Látom a friss képeit és egyszerűen nem tudom felfogni: Ott nevet, élvezi az életet és ezt még az arcunkba is tolja? Hát nincs benne semennyi együttérzés, tapintat? Gyász? Hogy azt már meg se kérdezzem.... Gyászolt ő valamennyit egyáltalán? Tudom, hogy erős, amit mondok, de az a helyzet, hogy a kis unokámat nagyon szeretem, de ezt az embert lassan meggyűlölöm.

Berki Mazsi Forrás: Berki Mazsi/Instagram

Most olyan düh van bennem, hogy azt érzem,

ha személyesen találkozom Mazsival, lehet, meg is tépem!

Egyszerűen kihozza belőlem az állatot az a szenvtelenség, amivel éli a kirakat életét.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!