Durván támadják Tóth Andit újabb képei miatt

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Tóth Andi - aki a ma induló Hazatalálsz című TV2-es sorozatban is szerepel, illetve a Sztában sztárban zsűrizik februáról - újra megosztó képeket tett ki. 
Vágólapra másolva!

Az énekesnő újabb képein saját születésnapja alkalmából vodkásüveggel látható, kiélt arccal, álmatag tekintettel, az egyik fotón pedig még a nyelvét is kinyújtja. Nem először támadják a saját követői a fotói miatt, most megint többen kommenteltek mellé.

Tóth Andi tv2

"Miért kell folyton kilógni annak a nyelvnek a fejedből?" - éretetlenkedett egy nezető. "Természetesen telt ajkaid vannak, nem értem miért kell ilyen bénán, túlzóan kirúzsozni" - jegyezte meg egy másik.

"Néhány éve még olyan szép voltál!" - írta egy harmadik követője a mindössze 24 éves popsztárnak, miközben valaki megjegyzi, hogy mellément a rúzs, egy másik internetező pedig úgy véli, hogy "ez a fej olyan, mint egy lecsúszott, narkós k.rváé."

"Hol van az a szép leányzó, akit annak idején megismertünk? Tehetséges vagy... gyönyörű is voltál... de most mintha nem is te lennél kedves Andi!" - írta egy követője, de olyan is akad, aki megvédi, és azt javasolja, hogy akiknek nem tetszik, ne kövesse az Instagram-oldalt.

Tóth Andit a Hazatalálsz című TV2-es sorozatban és a Sztárban sztár újabb évadjában láthatjuk tavasszal - utóbbiban egyszer második lett, most zsűritag lesz.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről