Csősz Boglárka és társai: sztárok évtizedek után tönkrement kapcsolatai

Csősz Boglárka
Vágólapra másolva!
Sok házasság már az első években tönkremegy, a sztároknál pedig egyáltalán nem ritka, hogy elhamarkodják a döntést, és az igen kimondása után nem sokkal inkább külön folytatják. Vannak azonban olyan házasságok, melyek 10-20 évig jól működnek, majd ennyi idő után jön a változás - természetesen ez ritkábban fordul elő. Zséda 20 év után vált el orvos férjétől, Wolf Kati is közel 20 év után költözött el gyerekei apjától, mint ahogy Ivancsics Ilona, Pásztor Anna és Csősz Boglárka is hosszú kapcsolatból lépett ki nemrég. 
Vágólapra másolva!

Zséda

Az énekesnő és férje húsz év után külön utakon folytatják az életüket, erről pedig egy évvel a válás után beszélt a nyilvánosság előtt.

Forrás: instagram.com/zsedavue

"Egy ilyen hosszú kapcsolat lezárásához idő kell, főleg, ha egy közös gyerek is született a házasságban.

Egyszerűen elfáradtak, előfordul az ilyen" - árulta el egy ismerősük a lapoknak.

Pásztor Anna

Pásztor Anna harminc év együttlét után 2020 decemberében jelentette be, véget ért a kapcsolata két gyermeke édesapjával, Galotti Balázzsal.

Forrás: Pásztor Anna Instagram

Szomorú, amikor két ember ennyi idő után szakít. Mivel vagyunk annyira intelligensek és szerettük egymást, ezért jóban maradtunk" - mesélte.

Wolf Kati

Wolf Kati házassága 20 év után válással végződött, de a mai napig békés a kapcsolata a volt férjével. Az énekesnő szülei fél évszázada élnek boldog házasságban, ők számára a követendő példa, és férje, Ákos is hasonló példát látott maga előtt, de nekik ez mégsem sikerült.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"De azt hiszem, a legfontosabb megvan: egyrészt nem akarom semmissé tenni azt, hogy ő a karrieremben nagyon sokat segített, és ezért nagyon hálás vagyok neki.

A kamasz gyerekeimre és a munkámra összpontosul az életem" - mesélte nemrég.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!