Hordágyon vitték ki az átfagyott, ájult embereket az új tévéműsor forgatásáról

squid game
Vágólapra másolva!
A Squid Game alapján készült vetélkedőt a Cardington stúdióban, egy Bedford melletti egykori bázison forgatják.
Vágólapra másolva!

Titokban forgatják az Egyesült Királyságban a halálos vetélkedőről szóló sorozat alapján a realityt. A Sun szerint a 3,7 millió fontos rekordnyereményért versengő reménykedők órákat töltöttek mínusz 3 Celsius-fokos hidegben.

Ez a játék benne lesz a valóságshow-ban is

Az egyik játék megnyeréséhez teljesen mozdulatlanul kellett maradniuk sokáig (éppúgy, mint fikciós sorozatban). A beszámolók sokan kimerültek, átfagytak, sírva távoztak, kimerült játékosokat hordágyon vittek el, másoknak pedig kúszva kellett eljutniuk a célba.

netflix

456 embert hívtak meg, ugyanennyi volt a sorozatban is. "Még a hipotermia sem aggasztotta őket, az emberek hajlandóak voltak addig maradni, ameddig csak lehetett, mert rengeteg pénz volt a tét. Elhatározták, hogy nem mozdulnak, így túl sokáig álltak ott" – mondta egy szemtanú.

"Voltak emberek, akik azt hitték, milliomosok lesznek, de sírva távoztak... Olyan volt, mint egy háborús övezet. Az embereket a mentősök vitték ki, de mi nem tudtunk megszólni. Ugyanis, ha ebben a feladatban beszélsz, akkor kiestél. Néhányan a lábukat sem tudták megmozdítani, mert olyan hideg volt" – emlékezett egy szereplő.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről