A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Ifj. Schobert Norbert: Néha durvábban tolom az edzést, mint anyu

Ifj. Schobert Norbert
Vágólapra másolva!
Ifj. Schobert Norbert korai életmódváltásáról és edzésprogramjáról beszélt, elárulta, hogy miként adott le egy év alatt 12 kilót még gyerekként. 
Vágólapra másolva!

Ifj. Schobert Norbert duci gyerek volt, de rengeteg edzéssel 2018 és 2019 között 12 kilót fogyott, onnantól kezdve kívül-belül megváltozott. "Nagyjából tizenkétéves koromig kicsit sem érdekelt, hogy van rajtam jó pár kiló. Olyannyira nem, hogy

A szüleim hiába terelgettek az egészségesebb kaják felé, én folyton titokban nassoltam és ettem mindent, ami csak az eszembe jutott. És hát sok minden eszembe jutott... Maradjunk annyiban, hogy nem én voltam a suli sportlegendája és nem a tesióra volt a kedvencem. Inkább az ebédszünetben jeleskedtem" – mesélte a Ripostnak.

Később focizni kezdett, de nem ment neki, úgyhogy vízilabdára váltott, amit idővel nagyon megszeretett. "Ennek a sportnak köszönhetően kezdtem el tudatosabban táplálkozni. Nem azt mondom, hogy teljesen elhagytam a csokikát, de a heti öt edzésnek hála még így is olvadtak rólam a kilók... Egyre többet és többet edzettem, és egyre módszeresebb lettem minden téren. Mára már ott tartok, hogy

Van úgy, hogy a szüleim szólnak rám, hogy hagyjam abba az edzést, és egy kicsit foglalkozzak mással is. Lehet, hogy igazuk van, mivel most is éppen egy családi kikapcsolódásra megyünk a hétvégén, és én már megnéztem a neten, hogy a szállodának milyen az edzőterme" – mondta.

"Nekem az edzés egyébként kikapcsolódás, és nem munka. Talán ezért is lettem kicsit megszállott. A vízilabdát egyébként egy éve abbahagytam, mert az edzések mellett igyekszem sokat tanulni is, és persze azért én is szeretek a családommal és a barátaimmal is időt tölteni" – tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!