A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Alig fél óra alatt vevőre talált Szilágyi István színész háza a XVII. kerületben. Három éve itt verte agyon a saját fia a népszerű színművészt. Annak ellenére, hogy a házat adósság terhelte, az ingatlanszakértő szerint a vevő jó üzletet kötött, mert a telek önmagában többet érhet, mint a vételár -írta a Blikk.
Vágólapra másolva!

Elárverezték a 2020-ban meghalt Szilágyi István házát, az ingatlant 36 millió forintért vette meg valaki - írta a portál.

A licit hamar le is zajlott mert bár a ház romos, a telek önmagában sokat ér, hiszen a kerület egyik legszebb környékén található - írta a Blikk. A kikiáltási ár 27 millió forint volt, a licitlépcső pedig 270 ezer forint. Többen is harcba szálltak az ingatlanért, ami végül 36 millió forintért kelt el.

Helyszínelők az ingatlan előtt, 2020-ban Fotó: Polyák Attila - Origo

Az összegből természetesen levonják azt a 10 százalékos előleget, amit az árverés előtt minden licitálónak el kellett utalnia, a többi résztvevő pedig visszakapja ezt a pénzt - mondta az ingatlanszakértő, aki szerint

a 36 millió nagyon jutányos ár volt, szerinte a telek önmagában ennél jóval többet is érhetne.

Az eladásnak a legjobban talán az ingatlan szomszédai örülhetnek, a környéken lakók ugyanis az elmúlt években rengeteg bejelentést tettek a helyi önkormányzathoz az elhanyagolt ingatlan miatt.

Egymás között csak horror- és szellemházként emlegették.

Az ország Lópici Gáspárja és felesége, a szobrászművész Humenyánszky Jolán évekkel ezelőtt vettek fel hitelt, amit nem tudtak fizetni, így az hamar közel 30 milliós jelzáloggá nőtte ki magát. Miután a színművész életét a fia oltotta ki, majd rá egy évre az özvegye is meghalt, az ingatlant az adóssággal együtt Péter örökölte. Őt viszont apja meggyilkolásáért novemberben másodfokon is életfogytiglani börtönre ítélték, így nem volt esélye rendezni az adósságot.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!