Magyar sztárok, akik sokkal fiatalabb párt választottak

Kiszel Tünde, L.L. Junior, Dárdai Blanka, Stohl András
Vágólapra másolva!
Megoszlanak a vélemények arról, hogy a nagy korkülönbség akadály-e a párkapcsolatokban, de sokakat egyáltalán nem érdekel, hogy választottjuk évtizedekkel idősebb vagy épp fiatalabb náluk. Kiszel Tünde 63 éves múlt, de egy harmincas férfi oldalán mutatkozott a napokban, illetve Cooky és menyasszonya közt is 27 év van. Néhány éve ismerte meg 19 évvel fiatalabb párját Stohl Anndrás, de Judy és Solti Ádám sem a korosztályából választott házastársat. 
Vágólapra másolva!

Kiszel Tünde

Kiszel Tünde a napokban újra sokkolta követőit azzal, hogy egy nála sokkal fiatalabb férfi oldalán pózolt. Azt nem árulta el, hogy hány év korkülönség van köztük, mindenesetre feltűnően fiatalabb az új párja: Kiszel már elmúlt 63 éves, a férfi maximum a harmincas évei elején járhat.

Forrás: Kiszel Tünde/Instagram

Korábban augusztusban nyilatkozott magánéletéről, akkor annyit mondott, hogy elrabolták a szívét és párja üzletemberként dolgozik. Nem ez az első eset, hogy Kiszel Tünde egy nála sokkal fiatalabb férfival találkozgat, még 2012-ben beszélt arról, hogy egy 21 éves egyetemistával randevúzik.

L.L. Junior és Dárdai Blanka

Nagy port kavart az L.L. Junior és új szerelme közt lévő korkülönbség, miután sok titkolózás után úgy döntöttek, vállalják a kapcsolatukat a nyilvánosság előtt. A támasádok után Dárdai Blanka egy Instagram-bejegyzésben fejtette ki, hogy milyen viszony van az énekes és közte, illetve milyen jövőt jósol maguknak.

Forrás: Dárdai Blanka/Instagram

"Könnyen törtök pálcát a fejünk felett ,hiszen csak a 18 év korkülönbséget látjátok és görcsösen ragaszkodtok a véleményetekhez amit egy kép alá szerettek sokszor 86-szor leírni. Tökre unalmas és mindig az van bennem, hogy az idő majd bizonyítja és talán majd megértitek/elengeditek" - üzente nemrég.

Stohl András

Stohl András tavaly februárban jelentette be, hogy feleségével, Vicával első közös gyereküket várják. Bár sokan nem hittek a kapcsolatukban, ma már boldog családként élnek, a lányuk a Stohl Bella Julianna nevet kapta. A színész és párja közt 19 év a korkülönbség, amit a családja gyorsan elfogadott.

Forrás: Stohl András/Instagram

"Miután apa összejött Vicával, és láttuk, hogy milyen boldog, nyitott szívvel álltunk a kapcsolatukhoz. Bevallom, az első gondolatom az volt Vicával kapcsolatban, hogy hú, jóval fiatalabb apánál, de a fenntartásaim hamar elillantak, amikor elkezdtünk beszélgetni. (...) Úgy épült be közénk, mint egy puzzle hiányzó darabja. (...) Immár azok körébe tartozik, akikkel megvitatjuk az életünket. Amit eddig a szüleimmel, a párommal és a legjobb barátnőmmel osztottam meg, arról már vele is beszélgetek. A bizalmasunk lett" - mondta a legnagyobb lánya néhány éve.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!