A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Elárulta a TV2 sztárja, hogy a válása után van-e valakije

Köcse György
Vágólapra másolva!
A Dancing with the Starsból ismert táncos, Köcse György majdnem egy évig külföldön volt a válása után, nemrég tért haza. Terveiről és egy esetleges új kapcsolatról beszélt.
Vágólapra másolva!

Köcse György és Stana Alexandra 2021 végén jelentették be a szakításukat, tavaly pedig már hivatalosan is elváltak – miközben a férfi egy amerikai luxushajón dolgozott, majdnem egy évig volt távol.

"Rengeteg szép helyen jártam, végigutaztuk hajóval Amerika legszebb partjait. Annak idején azért vágtam bele ebbe az életformába, mert szerettem volna világot látni, és külföldön is megmutatni a tánctudásomat. Minden évben távol voltam néhány hónapot, a pandémia alatti két év maradt csak ki, de akkor is volt dolgom, hiszen a Dancing with the Starsra készültem az adott partneremmel" – mesélte a Blikknek.

Köcse György Forrás: Instagram/Köcse György

Köcse hozzátette, hogy 40 évesen már nyugodtabb életre vágyik, Magyarországon építené a karrierjét, és nyitott lenne már egy új párkapcsolatra is: "Már amikor tavaly elindultam itthonról, el tudtam engedni mindent. Utána még a gyakorlati dolgok miatt váltottunk néhány üzenetet az exnejemmel, és azt gondolom, nagyon kulturált módon, szépen le tudtuk zárni kettőnk történetét.

A válásom pedig nem tántorított el sem attól, hogy esetleg, ha megtalálom az igazit, ne nősüljek meg ismét. Továbbra is hiszek a házasságban. Klasszikus neveltetést kaptam a szüleimtől, és én is azt vallom, hogy ha valaki úgy érzi, a másikkal minden egyezik és kiegészítik egymást, akkor igenis kell közös célokat kitűzni, amik közé tartozik a házasság is" – magyarázta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!