Itt van Matthew Perry halotti bizonyítványa

ABC Summer Press Tour 2010 Horizontal
Actor Matthew Perry attends the ABC Disney summer TCA press tour at the Beverly Hilton in Beverly Hills on August 1, 2010. (Photo by Chris Delmas / AFP)
Vágólapra másolva!
Nyilvánosságra hozták Matthew Perry halotti bizonyítványát, kiderült, mi szerepel rajta a halála okaként.
Vágólapra másolva!

A Blast magazin megszerezte az 54 évesen meghalt Matthew Perry halotti bizonyítványát. A színészt a jakuzzijában találták meg, így a halál közvetlen oka valószínűleg fulladás volt, a dokumentumon azonban a megfelelő rubrikában csak annyi szerepel, hogy "deferred", vagyis csak később lesz róla pontos információ – noha a boncolás már lezajlott.

Matthew Perry Forrás: AFP/Chris Delmas
Matthew Perry halotti bizonyítványa Forrás: Blast//County of Los Angeles

Perry korábban alkohol- és drogfüggő volt, a halála előtt azonban józan életet élt a családtagjai és barátai szerint – a házában viszont így is találtak különféle vényköteles gyógyszereket, szorongáscsökkentőket és fájdalomcsillapítókat.

Az első vérvizsgálat szerint a színész szervezetében nem volt metamfetamin vagy fentanil, a teljes toxikológiai vizsgálat eredményére azonban még várni kell, akár hónapokat is. Ennek lezárultával válik hivatalossá a halál oka, ezért nem szerepel az eredetileg november 1-én kiadott bizonyítványban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről