Kirúgták a modellt, aki gyalázkodó, primitív üzenetet küldött Agárdi Szilvinek

Agárdi Szilvi
Vágólapra másolva!
Trágárságokat írt neki, a halálát kívánta.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, elképesztően primitív módon támadta egy modell Agárdi Szilvi énekesnőt. "Szemétláda kis köcsög k.rva vagy", ezzel kezdte a mocskolódást, majd "képmutató sz.r alaknak" hívta, és még a valkságát is szóba hozta, mintha tehetne róla. A rövid, de megdöbbentően agresszív levél végén annyit írt az énekesnőnek, hogy "bárcsak megdöglött volna koronavírusban."

Agárdi Szilvi Forrás: Agárdi Szilvi/Instagram

Agárdi Szilvi az első sokk után alighanem átgondolta a dolgokat, higgadtan reagált a bántó szavakra: „Kedves Gabriella, én csak azt kívánom Neked, hogy látássérültként Te is találd meg az utadat, és tudj majd szívből szeretni. Bízom benne, hogy ezt a levelet idővel majd megbánod! Addig is tudd, hogy én nem haragszom rád!"

Elhatárolódnak tőle

A támadólag fellépő modellel szemben nem volt ilyen elnéző a cég, amely foglalkoztatta. "Az elmúlt napokban nagy port kavart a hír, miszerint Agárdi Szilvia énekesnő (Agárdi Szilvia hivatalos oldala), a Csináljuk a fesztivált! c. műsor nyertese kapott egy minősíthetetlen hangvételű üzenetet. A hír már önmagában is megdöbbentett minket, de az a felismerés még inkább, hogy az üzenetet az egyik modellünk írta. Ebben a közleményben szeretnénk hangsúlyozni, hogy ez a viselkedés, amit a modellünk tanúsított, teljes mértékben szemben áll az Ability Fashion értékrendjével és elhatárolódunk minden ilyen jellegű megnyilvánulástól."

"Nagyon sajnáljuk a történteket és természetesen megtettük a szükséges lépéseket az üzenet írójával szemben. Korábbi viselkedése miatt már kapott tőlünk figyelmeztetést és akkor adtunk neki még egy esélyt, de olvasva ezt a vállalhatatlan tartalmú levelet, az Ability Fashion vezetősége egyhangúlag úgy döntött, hogy a továbbiakban nem kívánjuk, hogy részt vegyen az Ability Fashion életében" - olvasható a szövegben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről