Meghalt Stella Stevens

LA RAGE DE SURVIVRE - RAGE (1966) Horizontal
LA RAGE DE SURVIVRE RAGE 1966 de Gilberto Gazcon Stella Stevens. COLLECTION CHRISTOPHEL © Columbia Pictures - Cinematografica Jalisco S.A. - Joseph M. Schenck Enterprises (Photo by Columbia Pictures - Cinematograf / Collection ChristopheL via AFP)
Vágólapra másolva!
Meghalt Stella Stevens amerikai színésznő, aki több mint 140 filmben és sorozatban szerepelt a pályája során.
Vágólapra másolva!

84 évesen meghalt Stella Stevens, miután már egy ideje Alzheimer-kórral küzdött.

Összesen 142 produkcióban láthattunk 1959-től kezdve, és már rögtön az első filmjéért, a Say One for Me-ért megkapta a legjobb kezdő színésznőnek járó Golden Globe-ot.

1960-ban a hónap playmate-je volt a Playboynál, a hatvanas évek elején pedig már Elvis Presley oldalán szerepelt A lányok angyalok című filmben, majd Jerry Lewis mellett tűnt fel a Dilidokiban.

Stella Stevens és Elvis Presley, A lányok angyalok Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© Paramount Pictures/Paramount Pictures
Stella Stevens az 1966-os Rage-ben Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© Columbia Pictures - Cinematografica Jalisco S.A. - Joseph M. Schenck Enterprises/Columbia Pictures - Cinematograf

Sokan emlékezhetnek rá például a Poszeidon katasztrófából vagy Az ötcentes moziból is, sorozatok közül pedig olyanokban jelent meg, mint az Alfred Hitchcock bemutatja, a Wonder Woman, a Szerelemhajó, a Gyilkos sorok, a Magnum, a Santa Barbara, a Hegylakó vagy A fejvadász – összes munkáját itt találja összegyűjtve.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!