Szexoldalt indított Molnár Anikó a meztelen képeivel, megrohamozták a férfiak

Molnár Anikó
Vágólapra másolva!
Elindult Molnár Anikó OnlyFans-oldala, és már az első nap sokan voltak rá kíváncsiak.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, elindult Molnár Anikó fizetős szexoldala, sokan elő is fizettek rá már az első nap. A korábbi Nagy Ő még emészti, hogy mi történik a profilján, de már összegezte a tapasztalatait.

Molnár Anikó instagram.com/molnaraniko11/

"Még keresem a megfelelő szavakat, mert ami az oldalammal történik, az nem hétköznapi. A látogatók szó szerint meg vannak őrülve! Özönlenek, jönnek, feliratkoznak, megnézik a fotókat, véleményeznek. Nyilván

illetve a most közzétett fotóim helyett sokkal keményebb dolgokat kellene csinálnom (hiába mondom el, mit javasolt, azt úgysem lehetne itt leírni), és azért kéne pénzt kérnem... Nyilván tudomást sem veszek ezekről a véleményekről. A jó hír számomra az, hogy a követők 95 százaléka viszont nagyon pozitívan reagált. Tetszenek nekik a fotók, örömmel nézegetik, és ami a legfontosabb, hogy örömmel fizetnek érte. Nem győzöm hangsúlyozni: senkire nem erőltetem rá magam, senkit sem kényszerítek, hogy csatlakozzon a fizetős oldalamhoz. Akit érdekel, az jöjjön, szeretettel várom!" – mondta a Borsnak.

A lap arra is kíváncsi volt, hogy Anikó mennyit mutat magából az OnlyFansen, amire így válaszolt: "Aki látta a Playboy-képeimet, az körülbelül el tudja képzelni". Az említett fotókat meg tudja nézni itt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről