Részegen lépett fel Judy?

Sztárban Sztár, TV2, szórakoztató műsor, TV, tévé, 2023.01.31. Judy
Vágólapra másolva!
Elmaradt Judy és a Groovehouse koncertje Mezőkövesden, a szervező szerint az énekesnő túl részeg volt ahhoz, hogy színpadra álljon – amit azonban több szemtanú is cáfolt.
Vágólapra másolva!

Elmaradt a hétvégén a Groovehouse mezőkövesdi koncertje, a szórakozóhely tulajdonosa pedig még a nyilvános közösségi oldalán is azt állította egy azóta eltűnt bejegyzésben, hogy ennek oka az énekesnő, Judy vállalhatatlan részegsége volt – írja a Blikk.

A lap szerint több résztvevő is másként emlékezett: "Az együttes késett, ez tény, de ilyesmi mindenkivel előfordul, nem volt ideges a közönség, jó hangulatban vártuk a koncertet. Egy ponton azonban Manó, a tulajdonos elkezdett üvöltözni a mikrofonba.

Addigra megérkeztek, de mi nem láttuk jelét annak, hogy bármi bajuk lenne. Teljesen józannak tűntek, bár tény, hogy Judy nem érezte jól magát, mégis eljött a koncertre, mert nem akarta cserben hagyni a rajongókat" – nyilatkozta valaki a közönségből.

Judy Fotó: Major Kata - Origo

"Semmi baj nem lett volna, ha Manó nem kezd el vagdalkozni. A legviccesebb az egészben, hogy

De a vádak hallatán, érthető módon, az együttes már nem volt hajlandó fellépni, amit tudomásul vettünk, bár nagyon sajnálunk" – árulta el egy másik vendég.

Judy a becsületsértésnek is beillő vádakra csak szűkszavúan, de dühösen reagált: "Nem kívánok nyilatkozni a témában, a továbbiakban a jogi képviselőm intézi az ügyet. A szükséges jogi lépéseket megtettük, ügyvédi felszólítólevelet küldtünk a szórakozóhely tulajdonosának" – mondta a Blikk megkeresésére.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!