Meglepő és trükkös az áramlopásért börtönre ítélt Lagzi Lajcsi újabb lépése

Lagzi Lajcsi
Vágólapra másolva!
Minden kitüntetését, díját és díszpolgári címét visszaadja.
Vágólapra másolva!

Ahogy korábban írtuk, Lagzi Lajcsi börtönbevonulásának elhalasztása iránti kérelmét elutasította az illetékes bíróság, ezért hamarosan megkaphatja az újabb behívóját. Eredetileg feburár 15-én kellett volna megkezdje a három és fél éves letöltendő büntetését, mégsem jelent meg a kecskeméti börtön előtt. A trombitás azzal magyarázta a dolgot, hogy rejtélyes és gyógyíthatatlan betegségben szenved, ezzel próbált érvelni a bíróság előtt, hogy enyhítést kapjon. Bár sokan kritizálják emiatt, van amiről nem hajlandó lemondani - erről itt olvashat.

Lagzi Lajcsi Hír TV

A Blikk szerint a muzsikus, aki mindent elkövet, hogy gyógyíthatatlan betegnek nyilvánítsanak, akit nem lehet börtönben ápolni, most újabb meglepőt lépett: elkeseredettségében minden létező kitüntetését és díját, címét visszaadja. Rögtön a két legnagyobb elismerésével kezdi: visszaküldi a köztársasági elnöki hivatalhoz a Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztjét és Lovagkeresztjét - írta a lap.

"Sokan irigylik tőlem ezt a két igencsak magas állami kitüntetést, bár számomra a kisebb elismerések ugyanolyan megtisztelőek. Ezek fényét nem kívánom csorbítani a velem kapcsolatos ügy méltatlan lezárásával. Abban a reményben szolgáltatom vissza ezeket a kitüntetéseket, hogy be tudom bizonyítani az igazamat" - mondta a lapnak a muzsikus.

Az ügy előzményeiről a cikk alatt olvashat:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!