Sok dráma és szenzáció után itt a Sztárban sztár döntője!

Sztárban Sztár, tv2, 9. évad, hetedik élő adás, 7. adás, hetedik, adás, tv-műsor, műsor, show, műsor, 2023.04.02.
Vágólapra másolva!
Döntőjéhez érkezett a TV2-n a Sztárban sztár kilencedik évada, húsvétvasárnap Gubik Petra, Oláh Ibolya, Schoblocher Barbara és Valkusz Milán csapnak össze a fináléban. Utóbbi már az elődöntőben úgy érezte, hogy nem neki kéne nyernie, nyilvános kiborulásával nagy meglepetést okozott a stúdióban – több néző azonban talán inkább a zsűrire figyelt, Tóth Andi és Marics Peti ugyanis a műsor során szakítottak, és sokakat érdekelt, hogy miként viselkednek egymással a következő adásokban.
Vágólapra másolva!

Vasárnap este véget ér a TV2 sikerműsora, a Sztárban sztár kilencedik szezonja, nyolc hét után kiderül, hogy 2023-ban ki lesz Magyarország legsokoldalúbb előadója: Gubik Petra, Oláh Ibolya, Schoblocher Barbara vagy Valkusz Milán.

Till Attila és pár versenyző a színpadon, Trap kapitány kiesése előtt Fotó: Polyák Attila - Origo

Az énekesek a fináléban egyénileg és duettben is fellépnek: Siát, Tina Turnert, Céline Diont, illetve Marilyn Mansont alakítják, mellette pedig sztárvendégekkel, Takáts Tamással, Király Lindával, Bódi Gusztival, illetve T. Dannyvel lépnek színpadra – miközben a már kiesett énekesek extra produkciókkal térnek vissza, Kökény Attila és Rakonczai Viktor dalpremierre készül, és egy váratlan vendég is fontos bejelentést tesz.

Mi történt eddig?

Az évadból elsőnek Zdroba Patrik esett ki még februárban, aztán Tarján Zsófia, Halastyák Fanni, Judy, Kiss Ernő Zsolt, Kamarás Iván, Sipos Tamás, legutóbb pedig Trap kapitány, vagyis Molnár Tibor Attila búcsúzott a műsortól.

A kiesések sorrendjével természetesen nem lehetett mindenki elégedett, Tarján Zsófia például a zsűritől maximális pontszámot kapott, és úgy kellett távoznia, Judy továbbjutására pedig hiába szórt el óriási összeget a kislánya, az énekesnő viszonylag hamar kiesett – itt azt is elmondta, hogy szerinte miért.

Judy a Sztárban sztár negyedik adásában, a kiesésekor Fotó: Major Kata - Origo

Judy a kamerák előtt is kiborult a lépcsőktől való félelmében, a legemlékezetesebb jelenetet azonban Valkusz Milán rendezte, aki az elődöntőben sírva is fakadt élő adásban. A ValMar duó egyik fele ugyanis úgy érezte, hogy a verseny vége felé már mindenki jobb nála, nem ő érdemelte volna a továbbjutást – a rajongóit azonban hiába kérte, hogy ne szavazzanak rá.

Valkusz még fel is ajánlotta, hogy átadja a helyét az akkor kiesett Trap kapitánynak, a nézők szavazatait azonban nem lehetett felülírni. Később a közösségi médiában magyarázkodott, továbbra is úgy érezte, hogy nem tud megfelelni a nézők elvárásainak – majd még a döntő előtt is megdöbbentő üzenetet küldött.

Valkusz Milán mint Chuck Berry Fotó: Szabó Gábor - Origo

Azt kívánta, hogy helyette „valamelyik csajszi" nyerje meg a versenyt, ami egyébként a műsor történetében óriási meglepetés lenne, hisz női előadó eddig soha nem került ki győztesként – Bereczki Zoltán, Pál Dénes, Gáspár Laci, Veréb Tamás, Horváth Tamás, Freddie, Szabó Ádám, illetve Vavra Bence nyerték az eddigi évadokat.

Tóth Andi és Marics Peti drámája

A korábbi szezonokhoz képest a mostaniban az is újítás volt, hogy a zsűri először állt négy helyett öt főből, aminek ráadásul különös dinamikát adott, hogy Lékai-Kiss Ramóna, Kökény Attila és Papp Szabi mellett egy szerelmespár, Tóth Andi és Marics Peti is helyet kapott – bár az első adástól kezdve különültették őket, ennek okáról itt olvashat.

Marics Peti és Tóth Andi az első adás előtti sajtótájékoztatóra még egy párként érkeztek Fotó: Major Kata - Origo

Óriási meglepetés volt aztán, hogy a páros szakított a műsor során, amire először az egyik adásban kezdtek el gyanakodni a nézők – a fiatalok ugyanis feltűnően hűvösen viselkedtek egymással, Andi pedig már mintha Trap kapitánnyal flörtölt volna.

A zsűri az elődöntőben Fotó: Polyák Attila - Origo

Később kiderült, hogy Marics Peti valóban elköltözött Tóth Anditól, aki idegesen ismerte el a szakítás tényét, és csak annyit kért volt párjától, hogy kulturáltan le tudják zárni a Sztárban sztár adásfolyamát. Ennek érdekében az énekesnő egy ideje már külön lakókocsiban készült az esti produkcióra, majd az elődöntőben igazi „bosszúruhában" hergelte Maricsot, de alapjában véve normálisnak tűnt a viszonyuk a képernyőn.

A viselkedésük alapján többen el is kezdtek kombinálni, hogy esetleg újra összejönnek, így a döntőben sokan őket is figyelhetik majd a produkciók mellett – ahogyan azt is, hogy az énekesnő erre az alkalomra milyen merész ruhát kap a stylisttól.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről