Tóth Andi most is nagyon idegesen üzent

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Az énekesnő tegnap az Instagram-oldalán írt az új munkájáról, a  Szelfi Egyetem főcímdalának bejelentésével pedig odaszúrt Marics Petinek, akivel nemrég szakított. Bár a szöveget két éve írta, sokan úgy értelmezik, hogy most fogalmazta meg a sorokat, miután szakított.
Vágólapra másolva!

A dalszöveget már régen írta, mégis sokan annak tudják be a dal megjelenését, hogy Tóth Andi csalódott és szakított. A dal szövege mintha bepillantást engedne Tóth Andi és Marics Peti kapcsolatába, és lerántaná a leplet a szakításhoz vezető okokról.

Forrás: TV2

„Azt hittem, szeretsz, de méreg / Minden szavad romlott, de kérem / Veled és nélküled szenvedtem / A hatalom és nem én kellettem" – hallható a dalban. Akárcsak ez a részlet: „Te mindig elveszed, ha kell neked / Akkor is, ha engem tönkretesz / Magamat okolom érted / Hogy boldoggá tegyelek téged / De elviselhetetlen a fájdalom / Túl sok volt az ilyen alkalom / Félek, hogy melletted meghalok (...)"

A refrén pedig így szól: „Adtam eleget / Már nem akarom játszani a szerepet / Ez nem szeretet / El fogom végre engedni a kezedet / Adtam eleget / Már nem akarom játszani a szerepet / Ez nem szeretet"

Az összefüggés a kapcsolati válsága és a tegnap megjelent dal közt véletlen, most azoknak üzent az Instagramon, akik szerinte tudatosan gerjesztik a feszültséget.

Forrás: Tóth Andi/Instagram

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről