Botrányos videójában trágárkodva, szörnyű állapotban látható L.L. Junior

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
Még alig ült el L.L. Junior előző botránya, mely azért robbant ki, mert sokan felelőtlennek találták, hogy a rapper teljesen meztelen felvételeket mutatott a kétéves kislányáról. A rapper emiatt sok kritikát kapott, amit a mai napig nem tudott megemészteni, de nem a legjobb módját találta meg annak, hogy visszavágjon az őt kritizálóknak.
Vágólapra másolva!

Sokkolta követőit L.L. Junior, akiről megdöbbentő felvételek kerültek ki a hivatalos közösségi oldalára. Sokan úgy gondolták, hogy a rapper nemrég eltűnt telefonjának tartalmát osztották meg, és valójában nem L.L. Junior tette közzé a kínos videókat, ugyanis azokon meglehetősen bódult, ittas állapotban látható.

A rapper szemmel láthatólag nem kevés alkoholt fogyasztva rögzítette magáról a megdöbbentő videókat, melyeken trágárkodva beszél, nehezményezve azt, hogy a magánéletével foglalkoznak, amiről úgy gondolja, hogy ártalmas a Dárdai Blankával való kapcsolatára. Ezenkívül a származásáról, az ezzel kapcsolatos gondolatairól is megszólalt.

@ismeretlentettes#lljunior#megmondja♬ eredeti hang - Ismeretlen_tettes

A követőit megbotránkoztató rapperről sokan elképzelhetetlennek tartották, hogy szándékosan hozta nyilvánosságra ezeket a felvételeket.

- utalt egy kommentelő arra, hogy más akarja besározni a rappert, ezért az eltűnt telefonjáról tesz közzé a nevében kompromittáló tartalmakat.

"Egyébként nem eltűnt a telója? Lehet, valaki megtalálta és kirakta ezeket a videókat a nyilvánosságra" - volt aki egyértelműbben fogalmazott, de többen erre a megoldásra gyanakodtak a felvételek láttán.

@ismeretlentettes#lljunior♬ eredeti hang - Ismeretlen_tettes

Majd a rapper mégis úgy döntött, hogy tisztázza a helyzetet és elmondta, hogy ő maga osztotta meg a gondolatait sajátos stílusban.

Csak az váltotta ki belőlem, hogy fürdettem a kislányomat meztelenül és erről kezdtek el cikkezni, a felelősségről, felelőtlenségről. Azt gondolom, hogy nem 8-10 éves kislányt fürdettem, hanem kétévest. Ha az anyukájának és az apukájának ez rendben van, akkor legyen rendben az újságíróknak is" - idézi a Bors L.L. Junior magyarázatát.

L.L. Junior ittas állapotban, trágárkodva jelentkezett be a közösségi oldalán Forrás: Facebook/L.L. Junior
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről