Mindenkit sokkolt új külsejével Kucsera Gábor - képek

Kucsera Gábor
Vágólapra másolva!
A válófélben lévő Kucsera Gábor legutóbbi képeivel sokkolta a követőit, szinte rá sem ismerni az egykori kajakozóra, aki elmagyarázta, miért volt szükség erre és hogyan érzi magát az új külsejével.
Vágólapra másolva!

Az egykori világbajnok kajakozó megdöbbentő képeket tett közzé magáról, amire rengeteg hozzászólás is érkezett, mindenki értetlenül áll a változás előtt. Kucsera elmondta, hogy valójában erre egy nagyon egyszerű és vicces magyarázata van.

A válófélben lévő Kucsera nemrég alapította meg a KucsiTanya nevezetű élményparkot, ahol azóta is ideje nagy részét tölti. Jelenleg nyári tábort szervezett gyerekeknek, akik rávették egy elképesztő dologra. Kucsera nemrég piros színű, rövidre vágott, tüsi hajjal jelentkezett be a közösségi oldalán, azt állítja, a gyerekek vették rá erre az őrült ötletre.

"Régebben már voltak extrém hajaim, anyukám úgy fogalmazott nemrég, hogy a fénykoromban. N

Ők kezdtek el cukkolni lelkesen, hogy úgyse merném befesteni a hajamat. Mondtam nekik, miért ne merném? Na, erre hirtelen előkerült némi szőkítő és piros festék és ez lett belőle. Hasonló, mintha elvesztettem volna egy fogadást" - magyarázta a Borsnak Kucsera, akit nagyon bosszant a helyzet, ugyanis a piros festék mindenhol és mindenen nyomot hagy. Most mindennap hajatmos azért, hogy minél előbb szabaduljon a piros hajtól, ugyanis állítólag 12 mosásig tarós a festék, mert szeretné visszakapni az eredeti külsejét.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!