Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Újabb felvételek szivárogtak ki Palvin Barbara titkos esküvőjéről

Palvin Barbara
Vágólapra másolva!
Mint arról korábban mi is beszámoltunk, a múlt hétvégén ment férjhez Palvin Barbara, aki szülei Pest vármegyében található, ceglédberceli birtokán mondta ki a boldogító igent színész párjának, Dylan Sprouse-nak. Bár próbálták a legnagyobb titokban tartani a ceremóniát, az ottani lakosok felfigyeltek az előkészületekre, így egy-két felvétel ismét kiszivárgott az esküvőről.
Vágólapra másolva!

Palvin Barbara úgy döntött, hogy hazájában, Magyarországon szeretne férjhez menni, így Dylan Sprouse engedett az akaratának és a modell szüleinek birtokán, meghitt körülmények között mondták ki egymásnak a boldogító igent.

Mivel kis településről van szó, így hiába próbálták titokban tartani a dolgot, a lakosok felfigyeltek a nagy nyüzsgésre, ami szokatlan volt számukra, hiszen már pénteken is javában zajlottak az előkészületek.

@famousvibes05 I’m crying!!! My Darbara❤️ #darbara#darbaraedit#dylansprouse#dylansprouseedit#barbarasprouse#barbarapalvinedit#dylansprousebarbarapalvin♬ original sound - :)

Dylan családja is jó ideje Magyarországra utazott, úgy tudjuk, kicsivel több mint százfős, meghitt esküvőt tartottak" - mondta egy szemtanú korábban az ottani eseményekről.

A pár már hónapok óta szervezte az esküvőt, de konkrétan sosem erősítették meg a dátumot és a helyszínt, sőt, jegyességüket is csak nemrég árulták el a nyilvánosságnak. A ceremónián csak a szűkebb családjuk és barátok vettek részt, nem akartak túl nagy felhajtást, inkább meghitt környezetben szerették volna megünnepelni a szerelmüket.

A felvételek alapján az öltözékük, a ceremónia is visszafogottabb volt, de Palvin Barbara egyszerű és gyönyörű ruhájában tündökölt az esküvőjén.

@iamnotmartine I’m really happy about that!! #barbarapalvin#dylansprouse#dylansprousebarbarapalvin#wedding♬ Say Yes To Heaven - Sped Up - Lana Del Rey
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről