A neve miatt vitték be a rendőrök a TV2 új sztárját

Góbi Hilda, Házasság első látásra
Góbi Hilda
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Kellemetlen élményéről számolt be a TV2-s Házasság első látásra egyik szereplője, Góbi Hilda.
Vágólapra másolva!

Hat nő és hat férfi vágott bele a TV2 március 18-án induló párkereső műsorába, a Házasság első látásra című realitybe, amelyben a játékosok ismeretlenül házasodnak össze valakivel, akit szakértők választottak ki nekik. A szereplők között feltűnik Góbi Hilda is, aki az 1988-ban meghalt Kossuth-díjas színésznő, Gobbi Hilda után kapta a nevét.

"A Góbi vezetéknév adott volt, a nagyszüleim pedig úgy vélték, milyen jó lesz, ha az édesanyámat Hildának keresztelik. Én már anyukám után kaptam a nevemet" – magyarázta a valóságshow-szereplő a Story magazinnak.

A TV2 leendő sztárja a lapnak egy kellemetlen élményét is elmesélte, amikor pont a neve miatt állították elő a rendőrök: "Volt, hogy igazoltattak a rendőrök, de nem volt nálam személyi, és azt hitték, csak szívatom őket. 

Nem hitték el, hogy Góbi Hildának hívnak, úgyhogy bevittek az őrsre, ahol előállítottak.

De az is többször előfordult, hogy a gimnáziumi tanáraim elővették a naplót, majd leellenőrizték, biztosan így hívnak-e. Egyébként – ezt a két esetet leszámítva – csak köszönettel tartozom a nevemért. Hálás vagyok érte, mert bárhol járok, mindenhol felfigyelnek rám, megjegyeznek maguknak az emberek. Hamarosan pedig már az arcomat is megismerik majd!" – mondta.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről