Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország

Rejtély, miből él Alekosz Svájcban

Nagy Alekosz
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Az Ázsia Expressz szereplője Zámbó Jimmyt hallgat és konyakot iszik, ahogy tette ezt korábban is.
Vágólapra másolva!

Svájcból jelentkezett a számos hazai valóságshow-ban látott Nagy Alekosz, aki azt ünnepli partnerével, Noémivel, hogy három hónapja ismerkedtek össze. Videójában beszámol arról, hogy három hónapja Zürich-ben él, a felvételen Zámbó Jimmyt hallgat és konyakot iszik, de ebben semmi új nincs, korábban is ezt tette. "Én a helyiekkel beszéltem az elmúlt hetekben, megmutattam nekik a királyt, nem ismerték, de már szeretik a királyt" - magyarázta.

Nagy Alekosz
Fotó: TV2

A Redditen is téma volt a költözés: "Kíváncsi lennék, milyen nyelven kommunikál, illetve miből és meddig él túl a világ egyik legdrágább városában, ha már hazamenni nem akar... gondolom maximum három hónapra jött turistáskodni, ugyanis itt az ő teljesítményéért nem adnak tartózkodási engedélyt. Remélem nem futok vele sehol össze véletlenül" - írta egy kommentelő. 

Más női neveket emlegetett

Februárban még olyan videóval jelentkezett, amelyben volt partnereit hozta szóba. A felvételen több női név is elhangzott: volt Tündi, Betti, a gyönyörű, Cintia, de mégis egy úgynevezett Anett kiemelkedett az összes közül. Alekosz azt mondta, mind a mai napig előjön benne a gondolat, hátha Anett miatt kap értesítést a telefonján, de mindig csak kiábrándulás fogadja.

"Anettnek mondhatni én aktiváltam a nőiességét a kapcsolatunk alatt, és ő úgy döntött, hogy megmutatja ezt a nagyvilágnak. Utolsó találkozásunk egy éve volt egy boltban. Odamentem hozzá és elmondtam neki, ha visszajön hozzám, akkor elveszem feleségül, de erre ő megmutatta a kezét, amin egy eljegyzési gyűrű volt. Azóta reménykedem, várom az üzenetét, de csak a kiábrándultság fogad, amikor látom, hogy nem ő keresett. Azóta hasonló stílusú nőt keresek, mint ő, de nem találok" - mondta akkor Alekosz.

Miből van pénze?

Mint ismert, korábban Alekosz több tévéműsorban szerepelt, legutóbb a TV2-n a Power of Love-ban és az Ázsia Expresszben, ezekből is bizonyára volt sok bevétele. 

Mint írtuk, Kembe Sorel nemrég elpanaszolta, hogy volt olyan magyar celeb, aki 100 ezer forintot kért, hogy elmenjen az ő podcastjába, Youtube-műsorába. Mielőtt sokan találgatni kezdtek volna, mely magyar művész kért ennyit, kiderült, hogy Nagy Alekosz volt az.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről