A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

A Szex és New York sztárja egyre nevetségesebbé teszi magát: megdöbbentő dolgot tett

Kristin Davis
Vágólapra másolva!
A Szex és New York népszerű sztárja rengeteget sírt és stresszelt, emiatt pedig drasztikus változásra szánta el magát.
Vágólapra másolva!

Kristin Davis kezdetben reklámfilmekben és színházban játszott. Első komolyabb szerepe a Melrose Place sorozatban volt 1992-ben, ahol Brooke Armstrong Campbellt alakította két évadban, 32 részben. Szerepelt a Seinfeldben, a Jóbarátokban is. 1998-ban kapta meg Charlotte York szerepét a Szex és New York sorozatban, amelyet 2004-ig alakított, 94 epizódban. 2004-ben alakításáért Emmy-díjra jelölték. 2021-től az És egyszer csak... című sorozatban szerepelt, 21 részben vitte tovább a karaktert.

A széria óta közel harminc év eltelt, és a színésznő is öregedni kezdett. Az idő múlását azonban nagyon nehezen viselte, ezért döntött a plasztikai beavatkozás mellett, és fillereket tetetett arcába, hogy megőrizze a fiatalságát. Az új külseje sokakat sokkalt, sőt egyre több sértő megjegyzést kapott nem csak a közösségi oldalain, de az utcán is, ezért megdöbbentő lépésre szánta el magát. Kivetette a fillereket, ugyanis nem bírta már elviselni az állandó negatív kritikát - írja a Joy. 

Muszáj volt megválnom tőlük, mert folyamatosan nevetség tárgya voltam.

 Sokat sírtam is emiatt. Nagyon stresszes volt. Nagy kihívás emlékeztetni magad arra, hogy nem kell úgy kinézned, mint fiatalon. Az internet ezt szeretné - de közben mégsem. Nagy az ellentmondás" - mesélte megtörten egy interjúban. 

Kristin Davis
Fotó: Kristin Davis / Instagram

Nőtt a plasztikai műtétek száma

A koronavírus-járvány kitörése óta, világszerte még jobban megszaporodott a plasztikai műtétek száma. Ez egyrészt annak köszönhető, hogy az otthoni munkavégzés miatt gyakoribbá váló online találkozókon annyi ideig és olyan részleteiben látjuk az arcunkat, mint azelőtt soha. Másrészt pedig a karantén lehetővé teszi, hogy egy komolyabb beavatkozás után az otthonában pihenhessen a páciens, és ehhez nem is kell szabadságot kivennie.

Manapság az injekciós feltöltéseket kérik a legtöbben, ezután következnek a sebészeti beavatkozást igénylő mellnagyobbítás és zsírleszívás. Változatlan sláger a botoxkezelés, és a különböző, arcfelszínt javító kezelések is, valamint a dekoltázsfeszesítés is nagyon keresett. A férfiak körében pedig egyre többen választják a hajbeültetést.

Szex és New York a Broadwayn

Kristin Davis a People magazin videosorozatában, a People Now-ban mesélt arról, hogy szívesen látná a Szex és New York-ot színpadon, akár musicalként a Broadwayn. Azt mondta, ő maga nem nagyon tud énekelni, Sarah Jessica Parkernek viszont kifejezetten jó hangja van, érdemes lenne megpróbálkozni egy zenés verzióval.

Szerinte a Bajos csajok (Mean Girls) musicalváltozata is jól sikerült, ráadásul a színpadon közvetlen kapcsolatot tudnának teremteni a közönséggel, minden este egy kicsit mást nyújtva.

 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!