A 60 éves Brad Pitt örülne, ha 34 éves barátnője szülne neki

Brad Pitt
Vágólapra másolva!
Brad Pitt és Angelina Jolie válása nagyon körülményes, ugyanis egyik fél sem akar engedni a másik javára, ráadásul a színész gyerekei is eltávolodtak édesapjuktól. A sztár most újabb, meglepő dologra készül.
Vágólapra másolva!

Brad Pitt mostanában gyerekei miatt kerül a címlapokra, ugyanis a színész és volt felesége, Angelina Jolie hosszas jogi csatát folytatnak egymással, szinte semmiben sem tudnak megegyezni. A jelek szerint gyerekeik is inkább az anyjukat támogatják, sőt a hírek szerint a színészt gyűlölik. 

Tavaly év végén az egyik örökbefogadott fia, Pax nevezte apját a világ legnagyobb s.ggfejének, aki indulatos üzenetet fogalmazott meg a színészről. Most saját, vérszerinti lánya, Shiloh egy nagyon szélsőséges lépéssel fejezi ki haragját az apja felé, ugyanis miután betöltötte a 18. életévét, úgy döntött, kérvényezi a bíróságon, hogy változtassák meg a nevét, és elhagyhassa apja családnevét, azaz a Pittet. Jelenleg a lány teljes neve Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, de csak anyja vezetéknevét szeretné használni a jövőben.  Angelina Jolie elvileg azért vált el Pittől, mert az állítólag fizikailag bántalmazta legidősebb örökbe fogadott gyereküket, Maddoxot, amit a színésznő már nem tűrt tovább. A válás kapcsán szinte minden kérdésben összevesztek, és nem voltak hajlandóak könnyen lemondani semmiről a másik javára. Brad Pitt úgy érezte, hogy volt felesége elárulta őt.

A színész 2022 óta alkot egy párt Ines de Ramon ékszertervezővel, aki nem mellesleg a Vámpírnaplók színészének, Paul Wesley-nek a volt felesége. Kapcsolatuk úgy látszik, hogy egyre komolyabb, ugyanis a sztár szeretné, ha bővülne a családjuk, még annak ellenére is, hogy saját gyerekeivel nem felhőtlen a viszonya. Egy bennfentes elmondta, hogy Pitt szeretné újrakezdeni Ramonnal az életét, aki meglátása szerint csodálatos édesanya lehetne. 

Pusztító rossz érzés számára, hogy alapvetően nem volt kapcsolata a gyerekeivel, de mikor megismerte Inest, úgy érezte, hogy lehetőséget kapott arra, hogy ismét bizonyítson, és édesapa legyen. 

Ines fiatal, ez pedig jó jel, ha gyereket szeretnének. Inessel egy teljesen új életet akar kezdeni - mesélte. 

A pár állítólag idén februárban költözött össze, és minden jel arra mutat, hogy kapcsolatukat szeretnék még komolyabbra fordítani, így az is lehet, hamarosan érkezik a baba - olvasható a Daily Mail oldalán. 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről