Bridgerton harmadik évad: jönnek az új részek!

Peneolope Featherington, Colin Bridgerton , A Bridgeton család
Vágólapra másolva!
Hatalmas siker a Netflix sorozata, A Bridgerton család, mely az 1800-as években, Londonban játszódik. A Bridgerton harmadik évad első négy részét még tavasszal mutatták be, és június 13-án jön a hátralévő négy epizód. A Bridgerton új évadban Penelope és Colin szerelmi kapcsolata kerül majd a középpontba.
Vágólapra másolva!

A Bridgerton család a Julia Quinn-regények alapján készülő kosztümös sorozat, melyet a Netflix sugároz. A történet az 1800-as évek elején játszódik egy alternatív Londonban, amelyben III. György király bevezette a faji egyenlőséget, és felesége, Sarolta királynő afrikai származása miatt sok hasonló származású embert is bevezetett a felső körökbe. A nézőknek lehetőséget ad a történet arra, hogy hogy megfigyelje ezt az erősen versengő társadalmat, ahol a fiatal házasodni képes nemesek és előkelőségeket mutatják be. A Bridgerton harmadik évad főszereplői Colin Bridgerton és Penelope Featherington. A szerelmi kapcsolat nem kis bonyodalmat hoz majd számukra, a nézők pedig hatalmas drámának, és izgalomnak lehetnek majd szemtanúi, ráadásul Penelope és Colin szexelnek is majd a filmvásznon. Az első évad jórészt Daphne Bridgerton és Simon kapcsolatára fókuszált, a másodikban Anthony Bridgerton és Kate szerelmét mutatták be.

Bridgerton harmadik évad
Bridgerton harmadik évad
Fotó: Bridgerton / Instagram

Bridgerton harmadik évad: kezdődik a második etap, mi várható? 

A népszerű sorozat folytatásában Colin Bridgerton (Luke Newton) és Penelope Featherington (Nicola Coughlan) szerelme lesz a középpontban. 

A két évvel ezelőtti második évadban a legkevésbé szerethető Bridgerton testvér (Jonathan Bailey) került középpontba egy jóval felnőttesebb és éppen ezért unalmasabb történettel, ami ráadásul olyannyira eltért az eredeti könyvtől, hogy a rajongók megegyeztek: Chris Van Dusen a kukába dobta Julia Quinn regényét. 

Ehhez képest némi megújulást jelent a Bridgerton új évad, Colin Bridgerton (Luke Newton) és Penelope Featherington (Nicola Coughlan) barátokból lett szerelmesek története, amely ráadásul visszahozta a második évadban hiányzó erotikát. Új szereplőket írtak bele a történetbe, miközben nem fog visszatérni minden ismert szereplő, akik egyébként a könyvben továbbra is jelen voltak. Francesca Bridgertont korábban Ruby Sokes alakította - ő azonban egy másik sorozatba távozott, a helyére Hannah Dodd érkezett. A Simon Basset barátjaként megismert Will Mondrich nagyobb szerepet kap a folytatásban, ugyanis a karakterét a sorozathoz alkották meg.

Bár a negyedik epizód azzal ér véget, hogy Colin megkéri a kezét, valószínűleg sok bonyodalom jön még a kapcsolatukban Penelope nagy titka miatt, és az évad hátralévő részében minden bizonnyal választ kapunk az összes nagy kérdésre - különösen, ami Penelope és Eloise megtört barátságát és előbbi kettős életét illeti (vagyis, hogy ő Lady Whistledown). Penelope vonakodik majd valószínűleg elmondani ezt Colinnak, Eloise viszont megfenyegeti, hogy akkor majd megteszi ő. Mi lesz ennek a vége? A pletykák szerint emellett az utolsó részben kiderül az is (legalábbis utalás lesz rá), hogy kiről fog szólni a következő szezon. Benedict vagy Eloise leendő románca jön majd a várakozások szerint.

Óriási siker

A Netflix sokak szerint jó döntést hozott, amikor kettő részre bontotta az évadot, ugyanis májusban a legnézettebb sorozat volt a szolgáltatónál. Valószínűsíthető, hogy a Bridgerton évad második etap júniusban hasonló számokat fog generálni, főleg, mivel az igazán pikáns jelenetek ebben a négy részben várhatók. A marketing is ügyes volt, ugyanis Luke Newton és Nicola Coughlan minden internetes felületen és szórakoztató műsorban állandó vendégek, így a nézők nem felejtkeznek meg a sorozatról, sőt, az újabb és újabb háttérinformációk ismételt megtekintéseket generálnak. 

Ráadásul nemrég az is kiderült, hogy a sorozat Benedictjét játszó Luke Thompson, valamint a Philippa Featheringtont alakító Harriet Cains egy párt alkotnak nem csak a filmvásznon, de a való életben is. A találgatások alapja, hogy a két sztár többször is lebukott: egyre többet látják őket egymás társaságában, ahol feltűnően jól érzik magukat. 

A sorozat a népszerűsége ellenére ugyanakkor rengeteg kritikát is kapott, ugyanis egyes szereplőket fekete, illetve ázsiai színészek játszanak, a korabeli brit arisztokrácia pedig nem volt ilyen sokszínű. Hollywoodban bevett szokás, hogy a történelmi alkotásokat meghamisítja, hogy az még jobban az egyenjogúságról szóljon- írja a Magyar Nemzet. 

Bridgerton-stílusú sorozatok, melyek nagyon népszerűek

A Bridgerton stílusú sorozatokból sosem elég, ezért a kosztümös szériák kedvelőinek összegyűjtöttük, hogy melyek azok a sorozatok, melyeket érdemes megnézniük, ha valami hasonlóra vágynának.

  • Az aranykor
  • Nagy Katalin - A kezdetek
  • Kisasszonyok
  • Outlander
  • Sarolta királyné – Egy Bridgerton-története

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!