A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kis bikinijében mutogatja magát a Házasság első látásra Bogija - képek

Vágólapra másolva!
Elképesztő formában van a TV2 sztárja, amit most egy albumnyi képpel bizonyít.
Vágólapra másolva!

Gál Boglárkát a Házasság első látásra című realityben ismerhették meg a nézők, a 29 éves lány Szandavári Gergely felesége volt a kísérletben, végül a válás mellett döntöttek. Sokaknak nem volt szimpatikus a fiatal feleség viselkedése, de ő ezen igyekszik túllépni. Bogi egyáltalán nem volt szemérmes típus a műsorban sem, és azóta sem lett az - most épp egy kis bikiniben mutogatja magát az Instagramon.

"Tudod mikor tettem volna fel magamról pár évvel ezelőtt fürdőruhás képet…  Egész jó cucc ez a self love, ajánlom mindenkinek! Csomó jó kép készült Szicíliában, majd lassan csepegtetem őket, viszont csak két napot strandoltunk, szóval lehet (de csak lehet), hogy a következőkön egy picivel több ruha lesz rajtam" - írta a képek mellett.

Gál Bogi saját bevallása szerint nagyon nehezen küzdött meg utólag a műsorban látottakkal, ami után rengeteg kritikával kellett szembenéznie. A TV2 riportjában utólag elárulta, valójában nem a nézők véleménye bántotta igazán, hanem a saját maga által érzett szégyenérzet fájt jobban, mivel visszanézve nem tetszettek neki sem a látottak. Azonban volt férjével a mai napig nagyon jó barátok, folyamatosan kapcsolatban vannak, sokszor találkoznak, mégsem bánták meg, hogy nem maradtak férj és feleség.

Nagyon népszerű volt a TV2 műsora

Mint írtuk, az idei évben minden várakozást felülmúlt a Házasság első látásra című műsor nézettsége, ami a TV2-t is meglepte. Áprilisban a nézettségi toplisták első tíz helyén mindhárom kiemelt korcsoportban a műsor egyes epizódjai állnak. A március 18-án debütált műsor 1. évadának összes epizódja nyerte az idősávját a fő konkurenssel szemben mindhárom kiemelt korcsoportban, a teljes lakosság körében átlagosan közel 830 ezren kísérték figyelemmel, amihez 20,5%-os nézői részesedés párosult. 

Ez azt jelenti, hogy minden ötödik tévénéző a párkereső műsort választotta kora esti szórakozásnak, miközben a fő konkurens csatornát fele annyian sem nézték a műsor idősávjában. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!