A Házasság első látásra sztárjának egykori felesége és új barátnője gyűlölik egymást

Boda Gyöngyi, Hegedűs Csaba
Vágólapra másolva!
A Házasság első látásra egykori párja nemrég jelentették be, hogy szakítottak, azonban ennek ellenére is baráti viszonyban maradtak. A férfinek időközben új párja lett, aki az egykori feleséggel közel sem ápol jó viszonyt.
Vágólapra másolva!

A Házasság első látásra két egykori párja, Boda Gyöngyi és Hegedűs Csaba még májusban jelentették be a nyilvánosság előtt, hogy több hónap után szakítottak. 

"Az az igazság, hogy minden nagyon gyorsan történt. 

Nem volt időnk megismerni egymást, hanem egyből bedobtak minket a mély vízbe.

 Ez nyilván nagyon szokatlan volt, hisz a való életben egyébként sokkal lassabb tempót diktálok. Talán pont ez okozta a házasságunk vesztét.

Az, hogy nem tudtunk elég közel kerülni egymáshoz, a műsor után mindketten visszacsöppentünk a saját kis életünkbe, és nem szenteltünk elég figyelmet a másikra, és ahogy telt az idő, egyre inkább bebizonyosodott, jobb, ha elengedjük egymást" - nyilatkozta még korábban a szempillastylistként dolgozó lány.

Hegedűs Csabára azonban a válása után rátalált a szerelem Fanni személyében, akivel először egy szoláriumban pillantották meg egymást. 

"Vállalkozóként van egy szoláriumom, ahol épp tisztasági festést végeztünk egy festővel. Az üzletbe egyszer csak bejött Fanni, aki érdeklődött az egyik alkalmazottnál, hogy ki az a fiatal, jóképű srác és meglepődött, hogy nem egy diák vagyok, hanem én vagyok a tulaj. 

Megkérdeztem, hogy nincs-e kedve átjönni hozzám Xbox-ozni, amire ő igent mondott. 

Azonnal mély vízbe ugrottunk, mert azóta együtt vagyunk” – vallotta be korábban. 

A pár már az első közös nyaraláson is túl van, sőt a férfi a műsor többi szereplőjének is bemutatta kedvesét, azonban Gyöngyivel nem igazán találták a közös hangot.

"Bogival nagyon hamar egymásra találtunk, és azóta is jó kapcsolatban vagyunk. Peti abszolút pozitív csalódós volt számomra, de Petra is nagyon kedves volt velem. 

Gyöngyivel viszont nem igazán kerültünk közel egymáshoz. 

Csak futólag találkoztunk egy összejövetelen, de igazából be sem lettünk mutatva egymásnak” - emlékezett vissza a találkozás pillanatára Fanni.

A kettőjük között lévő feszültséget Csaba is érzékelte, aki szerint elképzelhető, hogy volt felesége féltékeny a barátnőjére. 

"Picit valóban feszültebb volt a hangulat közöttük. Szerintem Gyöngyi lehet, hogy rájött, mit veszített velem, mintha megbánta volna a válást. 

Bár a mai napig jó, baráti kapcsolatban vagyunk, de azt érzem, mintha ő többet akarna tőlem puszta barátságnál.

 Aztán lehet, csak az egómat simogatom ezzel, nem tudom, mindenesetre Fanni és Gyöngyi valószínűleg nem lesznek országos barátnők” - magyarázta a Story.hu-nak. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről