III. Károly király bosszúja egyre nagyobb: kitagadta Meghan Markle-t és Harry herceget

III. Károly király és Harry herceg
Vágólapra másolva!
Az afrikai utazás csak rontott III. Károly király és Harry herceg kapcsolatán. Az uralkodó most egy fontos eseményből hagyta ki fiát és annak feleségét.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról korábban az Origo beszámolt,  III. Károly nem találkozott Harry herceggel, amíg ő az Egyesült Királyságban tartózkodott. Az uralkodónak a kötelezettségei miatt nem volt ideje kisebbik fiát fogadni, aki az Invictus Games jubileumi eseményein vett részt. Az uralkodó döntése sokakat meglepett, ugyanis többen arra gondolnak, hogy csak ürügyként hivatkozott elfoglaltságra, valójában látni sem akarja fiát.

III. Károly brit király és kisebbik fia, Harry herceg között egy ideje közismerten rossz a viszony, amit az uralkodó legutóbbi döntése is alátámaszt.

Június 15-én rendezik meg a Trooping the Colour, azaz a zászlós díszszemle eseményét, ami egy ünnepélyes szertartás, és a Brit Nemzetközösség ezredei rendeznek meg már a 17. század óta, a brit gyalogsági ezred hagyománya, ami ami egyben az uralkodó hivatalos születésnapja. A rendezvényen az egész brit királyi család részt vesz, azonban nem kapott meghívást Harry herceg és felesége, Meghan Markle sem, ami lehet Károly bosszúja is a pár iránt, ugyanis egyre inkább nevetségessé teszik magukat a nyilvánosság előtt.

Harry herceg és Meghan Markle már tavaly is kihagyták Károly király születésnapját, és nagyon úgy tűnik, hogy idén sem utaznak Londonba, és az erkélyen sem lesznek láthatóak. Legutóbb 2019-ben vettek részt az eseményen, mikor még II. Erzsébet királynőt ünnepelték. 2020-ban a koronavírus-járvány miatt elmaradt a ceremónia, 2021-ben szintén kisebb volt, akkor Windsorban tartották a családtagok nélkül. 2022-ben összekötötték Erzsébet királynő jubileumával, akkor a párt a Buckingham-palota erkélyén sem lehetett látni - írja a People. 

Katalin hercegné sem vesz részt a ceremónián

 A rendezvényre Katalin hercegné is hivatalos, azonban nem vesz részt sem a főpróbán, sem az eseményen. Ráadásul a királyi család egy közeli ismerőse megerősítette, hogy ebben az évben már egyáltalán nem lehet majd látni a walesi hercegnét nyilvános szerepléseken.

A sorozatos tragédia nagyon megviseli a királyt, a betegség miatt a királyi család élete jelentős változásokon ment keresztül, sokak szerint csak tartalékon működnek jelenleg, hiszen mindenki a betegek mielőbbi felépülésére összpontosít.

Egy bennfentes elárulta, hogy egy ideig még biztosan nem fog szerepelni Katalin, ugyanis jelenleg is preventív jellegű kemoterápiát kap, ami teljesen legyengíti őt.

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről