Kiderült Iszak Eszter születendő gyerekének a neme

Iszak Eszter
Vágólapra másolva!
Februárban jelentették be férjével, Gyurta Dániellel, hogy első gyereküket várják.
Vágólapra másolva!

Iszak Eszter és Gyurta Dániel februárban jelentették be az örömhírt, hogy első közös gyereküket várják. A TV2 reggeli műsora, a Mokka műsorvezetője sokáig próbálta takargatni terhes hasát, de nem sokáig volt rá képes, hiszen nagyon gyorsan megnőtt a mérete. Iszak és férje mindig is próbálták óvni magánéletüket, ezért nem meglepő, hogy a babavárásról sem árultak el eddig túl sok részletet, azonban Iszak Eszter korábban elárulta, hogy a baba nemét majd egy babaváró bulin fogják megtudni.

"A 16. hetet már elhagytam, a 16. és a 17. között vagyok, valahol félúton. Azt, hogy kislány vagy kisfiú, még nem tudjuk, és nem is szeretnénk még tudni egy darabig. 

Majd lesz egy genderpartink, ahol kiderül. Nagyon jól vagyok, nagyon jól vagyunk!

Ezeket tudom dióhéjban elmondani. Szerencsére nagyon jól viseltem az első négy hónapot" - mondta Iszak Eszter korábban a kollégájának, Istenes Lászlónak, most úgy tűnik, a babaváró le is zajlott e hét kedden, azonban a házaspár nagyon titkolózik ezzel kapcsolatban.

Iszak Eszter
Iszak Eszter sokáig tudta takargatni terhes hasát, azonban mostanra már hatalmasra nőtt
Fotó: Iszak Eszter / Instagram

Hiába az igyekezet, Iszak barátnője, Gelencsér Tímea lebuktatta őt, hiszen ő is ott volt a partyn, ahol megtudták, kisfia vagy kislánya születik-e hamarosan a műsorvezetőnek és az egykori olimpikon párjának. Gelencsér egy korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben mutatta meg a babavárón készült képet, melyen Iszak Esztert is megjelölte, így félreérthetetlen, hogy az ő bulijukról volt szó.

Az is kiderült, hogy 

Iszak családjában van egy hagyomány, miszerint ha lányuk születik, akkor édesanyja nevét viszi tovább,

így Eszternek fogják hívni. Azonban a fiú névről még nem árultak el semmit, de ők már valószínűleg tudják a baba nevét is, nemcsak a nemét, de egyelőre még nem árulták el a nyilvánosságnak - írja a Metropol, ahol a buliról készült képet is megtekinthetik.

Iszak Eszter és Gyurta Dániel még 2022 júliusában házasodtak össze, és a tőlük megszokott módon azt is hasonló diszkrécióval kezelték. Az esküvő előtt már több mint két éve egy párt alkottak, de kapcsolatukat is jó ideig titkolták. A ma már sportdiplomataként dolgozó egykori úszó a Maldív-szigeteken, egy álomnyaralás során térdelt Iszak Eszter elé, így tette fel neki a nagy kérdést. Mint ahogy a jegyességet, az esküvőt sem verték nagy dobra, a hírt akkor Puskás-Dallos Bogi közölte elsőként.

Gyurta, Iszak
Gyurta Dániel és Iszak Eszter első gyereküket várják, még nem árultak el túl sokat a babáról
Fotó: Iszak Eszti instagram

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!