Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Durván kigúnyolta Jennifer Lopez Ben Afflecket

Jennifer Lopez, Ben Affleck
Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága pár hónapja került válságba. A pár színjátékkal igyekszik eloszlatni a kételyeket, miszerint minden rendben van közöttük, azonban a férfi máris volt feleségével vigasztalódik, ezt pedig az énekesnő sem hagyta szó nélkül.
Vágólapra másolva!

Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága tavasszal került válságba, azóta a pár mindent megtesz, hogy eloszlassák a pletykákat. Úgy tűnik, hogy Jennifer Lopezt sokkal megviseli, hogy férjével egyre közelebb kerülnek a váláshoz, mint Afflecket. Alig alszik, ugyanis minden energiájával azon van, hogy fent tartsa azt a nyilvánosság előtt, hogy minden rendben van.

A férfi nem Lopezzel, hanem a volt feleségével, Jennifer Garnerrel kettesben töltötte a vasárnapi apák napját, amiről több fotó is készül. Jennifer Garner egyedül, egyszerű ruházatban tartott a feljárón Ben Affleck háza felé, illetve arról, hogy a színész utána haza is vitte kocsival a színésznőt. Az őket fotózó riporter szerint három közös gyereküknek nyoma sem volt, így kérdés, hogy mi volt az oka vagy a célja az apák napi látogatásnak.

Eközben az énekes-színésznő sem felejtett el Affleckre gondolni, ugyanis az Instagram-oldalán megosztott egy bejegyzést "A mi hősünk. Boldog apák napját" - címmel, aminek érdekessége, hogy olyan fotót választott hozzá, ami a 2001-es Pearl Harbor című filmből van. Garner és Affleck az ominózus film forgatásán találkoztak először, így könnyen lehet, hogy Lopez annyira rosszul viseli, hogy férje exével tölti a szabadidejét, hogy így vágott vissza a férfinak.A rajongók az állítják, hogy szó sincs arról, hogy az énekesnő mennyire hálás a férfinak, sokkal inkább arról van szó, hogy a bejegyzést gúnynak szánta - írja az Unilad. 

Nehezen viseli az egyedüllétet

Jon Peters, filmproducer is megszólalt a pár kapcsolatáról, aki szerint az énekes-színésznő egyre nehezebben viseli, hogy egyedül van.

 egy kapcsolatfüggő, nézd meg, milyen férfiakkal volt együtt.

Nem tud egyedül lenni. Mindig szüksége van egy férfira, soha nem töltött időt önmaga fejlesztésével, ez a probléma" - magyarázta a TMZ egyik műsorában.

Az ügyben Patti Stanger üzletasszony is megszólalt, aki szerint Lopez valószínűleg depressziós lesz, ha Afflecknek ismét lesz majd párja, és az is elképzelhető, hogy elzárkózik majd a férfiaktól - árulta el. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről