Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Kiderült, hogy viseli a folyamatos sértegetést a Kőgazdag fiatalok szereplője

Kőgazdag fiatalok
Dulin Metta, Kőgazdag fiatalok
Fotó: Polyák Attila - Origo
Vágólapra másolva!
A Kőgazdag fiatalokban látott Metta arról beszélt, hogy milyen érzéseket váltanak ki belőle a negatív kommentek, a sokszor kimondottan sértő megjegyzések.
Vágólapra másolva!

A Kőgazdag fiatalok egyik szereplőjének, Dulin Mettának szokásává vált, hogy a közösségi oldalán a negatív kommenteket, a kimondottan sértő vagy támadó megjegyzéseket is megosztja, próbál azokra humorosan vagy legalábbis iróniával reagálni. 

Legutóbb egy Instagram-sztoriban tett közzé egy privát üzenetet, amelyben valaki aranyásónak nevezte, ennyit írt neki: "Golddigger pálcika p*csa". Metta erre is válaszolt: "Na. Akkor megyek, és ások valamit egy pálcikával. Remélem, aranyat találok. Majd küldök belőle mindenkinek, aki szereti" – kommentálta a képernyőfotót.

Azt mondja, egyáltalán nem zavarják a sértések

"Hogyha az ember egyszer a nagyító alá kerül, akkor egyszerűen elkerülhetetlen, hogy jöjjenek a kommentek és a hasonló üzenetek. Szeretnek rólam témázni az emberek, és ez engem egyáltalán nem zavar" – reagált a sértő üzenetekre a Ripostnak is a kőgazdag fiatal.

"Néha meg szoktam osztani egy-egy ilyen viccesebb beszólást, mert azt veszem észre, hogy nagyon szeretik a követőim nézni meg olvasni ezeket. Rengeteg reakció érkezik rá, sokan megbotránkoznak az utálókon, míg mások jót nevetnek rajta" – mondta Metta.

Abszolút nem hatnak meg ezek, nem leszek szomorú, nem dőlök a kardomba.

Még talán csak az sem, hogy felhúzom a szemöldököm szélét, hiszen nem is tudnám, annyi botoxot töltettem oda... Nem érzem úgy, hogy rontana az életminőségemen az, hogy az emberek ilyeneket gondolnak rólam. Ha ő ettől nyugodtabban alszik, akkor örülök neki, hogy hozzátehettem a napjához" – magyarázta.

Csak a napszemüvege egy vagyon

A Kőgazdag fiatalok szereplője nemrég arról beszélt, hogy szerinte helyén kezeli a luxust, méregdrága napszemüvegére is igyekszik vigyázni – nem úgy, mint a műsorban szintén látott Herceg Csabi, aki százmillió forintos Ferrarit is tört már össze.

"Szerintem mindenki máshogy kezeli és értékeli a pénzt. Velem is meg szokott esni, hogy leejtem a napszemüvegemet, ami annyiba kerül, mint másnak a havi fizetése vagy többe, viszont amikor leveszem, mindig a tokjába rakom vissza" – mondta korábban Dulin Metta.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről