Volt barátnője hívta ki a rendőröket Mandula Ádámra

Mandula Ádám
Vágólapra másolva!
Mandula Ádámnak újabb rendőrségi ügye volt, a volt barátnője vagy annak édesapja hívta ki rá a rendőröket.
Vágólapra másolva!

Mandula Ádám alig szabadult a börtönből, máris újabb rendőrségi ügye volt: ezúttal azonban nem tartóztatták le, csak figyelmeztették a kiérkező járőrök.

Az egykori realityszereplőre a volt barátnője vagy annak édesapja hívta ki a rendőröket: "Annyi történt, hogy exemnek az édesapja, vagy az exem kihívta rám a rendőröket, mert ott voltam náluk. Csak ültem a ház előtt, amikor megérkeztek a rendőrök. Mosolyogtak egyet, és azt tanácsolták, hogy jöjjek vissza nyugodt állapotban... Gondolom, emiatt mennek ezek a pletykák, hogy aznap este megint elvittek, letartóztattak, közben az eset után hazamentem lefeküdni aludni az ágyamba" – mesélte Mandula Ádám a Borsnak.

A férfit tavaly decemberben azért tartóztatták le, mert részegen egy gázpisztollyal lövöldözött, illetve egy karddal hadonászott a nyílt utcán. Az eset után a barátnője szakított vele, amit Mandula Ádám szerint azóta sem tudtak rendesen megbeszélni – ezért ment most el a nő házához.

Nem tudta lezárni a kapcsolatát

"Kettőnk között végül is ez nem lett teljesen lezárva. Nem volt lehetőségünk leülni átbeszélni, mint két felnőtt ember, mert ő teljesen elzárkózik ezektől a dolgoktól. Örülnék neki, ha tudnánk találkozni végre... Legutóbb azt írta nekem, hogy soha többet nem akar találkozni, és letiltott mindenhonnan... Elsősorban közös nevezőre kéne jutnunk, és egy baráti kapcsolattal kezdeni újra. Abból még bármi lehet, de biztos, hogy az sokkal jobb lenne, mintsem hogy teljesen megszakítani a kapcsolatot minden téren" – magyarázta Mandula Ádám.

Nincs több esélye

A tavalyi ámokfutásáért a korábbi valóságshow-szereplő négy év felfüggesztett börtönt kapott, de közel fél évig ült is, a rácsok mögött gondolkodott el az életéről. 

"Egy viccnek tartom ezeket a pletykákat, mert már tényleg azon vagyok, hogy példamutató életet tudjak élni... 

Nincs több esélyem, ez az utolsó...

Négy év felfüggesztett börtönbüntetést kaptam, ami azt jelenti, hogy nem követhetek el több hibát. A rácsok mögött sikerült rendet tennem a fejemben. Amióta kijöttem, csakis azon vagyok, hogy rendet tegyek az életemben is ugyanígy. Persze ez egy folyamat, vannak nehezebb pillanatok, de minden szabadidőmet próbálom a fiammal tölteni, és azzá az emberré válni, akinek mindig is kellett volna, hogy legyek" – mondta Mandula Ádám.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről