Egy szál melltartóban fotózta magát a Next Top Model Hungary sztárja - kép

Baranyi Panna
Vágólapra másolva!
A Next Top Model Hungary sztárja ezúttal egy divatbemutatón vetkőzött le, amit a közösségi oldalán is megmutatott.
Vágólapra másolva!

Baranyi Panna, a Next Top Model Hungary versenyzője korábban még soha nem szerepelt a tévé képernyőjén, és csak amatőr szinte modellkedett, hétről hétre bizonyított a műsorban, azonban nemrég búcsúzott a főnyereménytől. A fiatal lány már többször is megmutatta, hogy egyáltalán nem szégyenlős: gyakran oszt meg a közösségi oldalán merész, sokat mutató képeket, és most sem tett másképp. 

Egy divatbemutatón vett részt, ahol egy igazán kihívó öltözetben fotózta magát. A fiatal lány egy szál melltartót viselt, magassarkút és egy nadrágot viselt, így dekoltázsát bárki megcsodálhatta, a szexi szettért pedig majd megőrültek a férfiak.

Baranyi Panna
Fotó: Baranyi Panna / Instagram

Megváltozott az élete

A Next Top Model Hungary versenyzője a követői kérdéseire válaszolt a TikTokon élő adásban, ahol azt is elmondta, hogyan változott az élete a műsor óta, és hogy miért jelentkezett Magyarország következő topmodelljének.A fiatal lánynak sok konfliktusa van a többi lánnyal, és tudja, hogy a nézők közül is sokan vannak, akiknek nem túlságosan szimpatikus.

Nagyon sok dolog történt a műsor óta velem, teljesen felfordult az életem.

 Nagyon sokat tanultam a műsorból, sokat tapasztaltam, menő divattervezőkkel dolgozhattam együtt, olyan jó fotósokkal, akikkel lehet, hogy enélkül soha" - mesélte a TV2 műsoráról, ahol minden alkalommal neves szakemberekkel dolgozhatott, nem beszélve a zsűriről, akiket megismert.

A modell azt is bevallotta, hogy szerinte nem véletlenül került be ebbe a sikeres műsorba, hiszen neki mindig is nagy tervei voltak, és úgy érzi, nagy dolgokra hivatott.

"Én tudtam, hogy valami lesz velem, van az az érzés, hogy különleges vagy. 

Nem akarok nagyon naivnak tűnni vagy valami űrutazónak, nem vagyok álomvilágban. 

Viszont mindig is azt éreztem, hogy nekem központi szerepem van és lehet, hogy meg tudok változtatni valamit a világban. Lehet, hogy rosszul gondolom, de azt érzem, hogy nekem központban kell lennem és valahogy a tévé vagy a média világában kell elhelyezkednem. De hogy lesz-e valami a jövőben ebből, azt még meglátjuk" - vallotta be.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről