A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Parányi tangában fotózták a Magyarok Világszépe győztesét - képek

Perger Patrícia
Perger Patrícia
Fotó: Instagram /Perger Patrícia
Vágólapra másolva!
Fantasztikus hangulatú tengerparti képek kerültek elő róla.
Vágólapra másolva!

2022-ben az akkor 23 éves Perger Patrícia lett a Magyarok Világszépe verseny győztese: 500 jelentkező, majd végül a fináléba jutó 14 lány közül választották ki. A versenyzők a döntőt megelőzően egyhetes felkészítő táborban vettek részt egy győri szállodában, Fásy Ádám vezetésével. A koronát is ő adta át Perger Patríciának. 

A modellszakmában elsőre a sok utazás volt vonzó számára: "Kezdetben beleszerettem az utazásba, az izgalmas érzésbe, amikor a reptér felé tartok – általában – szüleim társaságában. Aztán abba, hogy a télből a nyárba utazom és teljesen más világba csöppenek. Mivel mindig egyedül jártam a világot, kialakult egy számomra pozitív tulajdonságom: bárkivel szót értek pillanatok alatt, és éhezem az információra, hogy vajon mi az ő történetük. 

Beleszerettem abba, hogy én vagyok a saját életem kovácsa. 

Önállónak kellett lennem és talpraesettnek, ugyanis tizenöt évesen más lányokkal laktam modell- apartmanokban, gondoskodtam magamról, és önállóan kellett eljutnom castingokra, akár 12 milliós lélekszámú városokban" - mesélte a Kisalföldnek.

Az utazás az élete része, mint újabb, lapozható posztjából kiderül. Két fotón közelről látható, az utolsón pedig tangában szörfözik:

Hogy került a pályára? "Éppen vásárlás közepette egy fiatalember (egy magyar modellügynökség vezetője) szólított le, hogy szeretnék-e modell lenni. A válaszom az volt, hogy köszönöm, de nem. A névjegyet a kezembe nyomta, így azt hazavittem, és szüleimmel felhívtuk őt. Hosszas tanácskozás után úgy döntöttünk, belevágunk. Az első megmérettetésem a 2013-as Elite Model Look Hungary döntője volt. Magyarországon kezdtem el fotózni divat- magazinoknak, a divathetek kifutóin sétálhattam. 

Érkezett egy felkérés 2014 nyarán Indonéziából, itt 3 hónapot töltöttem.

 Világmárkáknak dolgozhattam és csodálatos helyekre juthattam el, továbbá rengeteg élménnyel gazdagodtam. A munkaszerződésem letelte után a keresetemből egy hetet töltöttem Balin, büszkén és magabiztosan vágtam neki életem első egyedül töltött nyaralásának, ahol szörfözni is megtanultam" - mesélte. A teljes interjút itt olvashatja.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!