Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Kibékülhetett volt barátnőjével a TV2 műsorvezetője

Pető Brúnó
Pető Brúnó
Vágólapra másolva!
Közös fotó buktatta le Pető Brúnót és Kútvölgyi Sárát, ismét egy párt alkothatnak.
Vágólapra másolva!

A Zsákbamacska műsorvezetője, Pető Brúnó újra összejöhetett korábbi barátnőjével, a Sztárban sztár leszek!-ben is látott Kútvölgyi Sárával, legalábbis készült nemrég egy olyan fotó, amelyen mindketten láthatók. 

"Brúnó és Sára újból együtt vannak?" – tette fel a kérdést a képet posztoló felhasználó a Redditen, amire többen is igennel feleltek, saját forrásra alapozva. "Fix, hogy együtt vannak. Valamelyik nap is láttam őket együtt reggelizni egy étteremben" – írta egy hozzászóló.

December környékén újra összejöttek, és azóta együtt vannak

– válaszolta másvalaki, miközben januárban egyébként már a Bors is írt arról, hogy Pető Brúnó és Kútvölgyi Sára kibékülhettek, az újévet már együtt ünnepelték. "Egy közeli barátom mesélte el nekem, hogy bizony Sára is ott volt az újévi buliban. Nem tudom, hogy ezt így tervezték-e, vagy csak az élet hozta így számukra, de szerintem kétségtelen, hogy kié volt éjfélkor a csődör csókja" – mondta akkor egy ismerősük.

Tavaly szakítottak

A pár egyébként hivatalosan tavaly szakított, és Pető Brúnó még idén májusban is titokzatosan beszélt a szerelmi életéről: "A kapcsolatunk, az nekünk szól, nem pedig az embereknek. Szerintem a követőim közül sokan, akik ezt nézik, nincsenek még abban a korban, hogy lettek volna ilyen kapcsolatban, és belelátnának, hogy ez hogyan működik. Úgy gondolom, hogy nekem sok olyan fiatal követi az életemet, akik még most fogják megtapasztalni azokat, amikről mi rappelünk, és nem teljesen értik még ezt az egészet" – magyarázta akkor a Ripostnak.

Randizás... Én soha nem csináltam.

Nekem ez túl basic volt mindig, nem látok benne annyit, mint mások. Én nagyon kevés emberrel mentem el így kettecskén vacsorázni, nem véletlenül. Mindig megtaláltak a lányok, akiknek meg kellett, és első látásra szerelem volt. A randizás egy túlmisztifikált dolog, hiszen ha belegondolunk, nem ott szednek fel téged. Ott elvagytok, kicsit körbeszaglásszátok egymást, de nem ott jön a nagy megfejtés" – mondta egy másik alkalommal a magánéletéről Pető Brúnó, aki nemcsak a Zsákbamacskából, de akár az Ázsia Expresszből vagy alapvetően a Bruno x Spacc formációból is ismerős lehet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről