A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Taylor Swift megvédte Lady Gagát

Taylor Swift
Taylor Swift
Fotó: AFP
Vágólapra másolva!
Terhesnek nézték Lady Gagát, de nem az – ezzel kapcsolatban pedig Taylor Swift is megszólalt.
Vágólapra másolva!

Taylor Swift kiállt Lady Gaga mellett, miután az énekesnőt terhesnek nézték, de hamar kiderült, hogy nem az. Lady Gaga a TikTokon ráadásul pont Taylor Swift egyik számát idézte, amikor reagált a pletykára: "Nem vagyok terhes, csak rossz állapotban sírok a konditeremben" – írta, a mondat második felével a Down Bad című dalra utalva.

@ladygaga

register to vote or check if you're registered EASILY at www.headcount.org

♬ I AM THE AESTHETIC _yaesthetician - yas 💚🌻🍭🫧

"Egyetérthetünk abban, hogy egy nő testére megjegyzéseket tenni tolakodó és felelőtlen dolog. Gaga nem tartozik senkinek magyarázattal, ahogy egyetlen nő sem" – szólt hozzá Lady Gaga videójához Taylor Swift, aki legutóbb amiatt borult ki, hogy a mesterséges intelligencia segítségével meztelen képeket készítettek róla.

A videót és a hozzászólást látva elképzelhető egyébként, hogy Lady Gaga és Taylor Swift között valamilyen zenei együttműködés is lesz, miután Lady Gaga épp a hetedik albumán, az egyelőre csak LG7-ként emlegetett anyagon dolgozik.

Miért hitték terhesnek Lady Gagát?

Lady Gaga terhességéről az után indult el a pletyka, hogy múlt hétvégén a húga, Natali Germanotta esküvőjén készült róla pár lesifotó, amelyek egy részén valóban terhesnek tűnt, oldalról úgy látszott, mintha domborodna a hasa. Az esküvői próbavacsorán testhezálló, fekete miniruhában jelent meg, ebben látszott bizonyos szögből várandósnak – a másnapi ceremónián viszont már a koszorúslányok egyenruháját viselte, amely nem emelte ki annyira a hasát, nem vitt közelebb a megoldáshoz. 

Lady Gaga
A terhesnek tűnő Lady Gaga a húga esküvőjén
Fotó: Instagram/Gaga Essentials / Instagram/Gaga Essentials

Az énekesnőt a követői egy része is terhesnek nézte, többen kommentben jelezték, hogy egyértelműen várandósnak látszik – mások azonban Taylor Swifthez hasonlóan úgy vélték, nem illik szóvá tenni a testi változásokat, amíg nem biztos az okuk, illetve olyanok is akadtak, akik arra kérték a többi hozzászólót, hogy ne terjesszék a pletykát, amíg nincs biztos információ.

Szeretne anya lenni

Lady Gaga ezzel együtt korábbi interjúkban már jelezte, hogy vágyna az anyaságra, szeretné megtapasztalni a szülés élményét is. Az énekesnő 38 éves, de még nem született gyereke – noha már 19 évesen teherbe esett, miután megerőszakolta a producere. Most épp adott lenne egyébként a háttér is, hisz a hírek szerint 2020 óta stabil párkapcsolatban él Michael Polanskyval, akiért "egyszerűen megőrül" egy közeli ismerősük szerint.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!