Anglia
ÉLŐ
Szlovákia

Itt vannak a legújabb részletek Szigligeti Ivett és Dudás Miki megcsalási botrányáról

Szigligeti Ivett, Dudás Miki
Szigligeti Ivett, Dudás Miki
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Zámbó Krisztián már évek óta jól ismeri Szigligeti Ivettet és Dudás Miklóst, akik szerinte óriási hibát követtek el.
Vágólapra másolva!

Kirobbant a botrány a válófélben lévő Szigligeti Ivett és férje, Dudás Miki között, hiszen az egykori kajakozó megcsalással vádolta feleségét. Nem az első eset, hogy romokban a házasságuk, melynek végét már tavaly szeptemberben is bejelentették, majd mégis megpróbálták helyrehozni a kilencéves kapcsolatot, melyből két gyerekük született, Nara és Miron. 

Az egykori sportoló nemrég a közösségi oldalán árulta el, hogy felesége megcsalta őt, és felháborítja őt, hogy őt nevezik hűtlennek, holott korábban ő volt az, aki félrelépett.

A Bors megkeresésér az Ázsia Expressz leendő sztárja, Zámbó Krisztián elárulta, hogy mit gondol a pár botrányáról.

Ismerem Mikiéket, mindig is ilyen olaszosan éltek.

 Kedvelem Mikit, a mai napig váltunk olykor üzenetet, és tudom, hogy nagy a szíve, de még egy nagy gyerek. Mikiéknél ott van két kisgyermek. Az internet nem felejt, ezek a gyerekek olvasni fogják ezeket a cikkeket. 

Azt tudnám tanácsolni, hogy akármennyire is haragszanak egymásra, ne osszanak meg ebből az interneten semmit!

 A gyerekeiknek épp elég lehet az otthoni vitát látni. Egyébként biztosan jó szülők, de ez biztosan nem tesz jót a kicsiknek. Őket sajnálom, különösen azért, mert nekem minden vágyam, hogy apuka legyek. Mikinek és Ivettnek pedig azt kívánom, hogy le tudjanak ülni megbeszélni a dolgaikat, és rendbe jöjjön köztük minden" - fejtette ki Krisztián, aki annak idején Dudás Mikihez hasonlóan ő is az interneten öntötte ki a haragját. 

Nem tagadom, köztünk is volt Zsuzsival több mosolyszünet, és én is beleestem ebbe a hibába: eleinte én is mindig kiírtam magamból a dühömet.

 Zsuzsika pedig mindig nagyon türelmesen kezelte az egészet, ami akkor bosszantott is. Tanultam a múltbéli hibáimból, sőt, elismerem, annak idején talán azért is írtam ki magamból a sérelmeimet, hogy az emberek biztassanak, megsajnáljanak, kedves szavakat írjanak" - mesélte, azonban mára már ügyel arra, hogy mit oszt meg a közösségi oldalán.

"Most már tudatosan nem teszem ezt, sőt, már az is zavar, ha valaki a túl boldog pillanatokat tolja az internetezők képébe. Ez túl intim, nem tartozik akárkire. 

Láthattunk rá példát, hogy az internetezők enélkül is szétcincálnak egy kapcsolatot, ott van például Tóth Andi és Marics Peti, vagy Tóth Gabi és Krausz Gábor esete. 

Mi Zsuzsikával megfogadtuk, hogy soha többé nem teregetjük ki a szennyest" - magyarázta. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről