A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
1
Bronzérem
1
HUNMagyarország
20:30VívásSouth Korea-Hungary

Váratlanul szakíthatott a TV2 sztárja

Vágólapra másolva!
A TV2 sztárja tavasszal osztotta meg a nyilvánosság előtt, hogy egy párt alkot egy másik tévéssel, akit már húsz éve ismer. Még a gyerekvállalás is szóba került, azonban úgy tűnik, hogy a két sztár szakított.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, a Házasság első látásra közönségkedvenc párja volt Hilda és Laci, a kapcsolatuk azonban nem sokáig folytatódott a műsoron kívül. Kiderült, hogy a férfi csak néhány hónapig maradt egyedül, ugyanis új párra talált Konyári Edinka személyében, aki korábban a Palikék világa by Manna háziasszonya volt, évek óta tévésként dolgozik.

Brem László és Konyári Edinka egyébként már több mint húsz éve ismerik egymást, miután mindketten kecskemétiek, ugyanazokra a szórakozóhelyekre jártak. Régóta nem tartották a kapcsolatot, Edinka azonban már a Házasság első látásra beharangozójában felismerte Lacit, és később ráírt.

A Házasság első látásra sztárja a legjobbkor jött a képbe, hiszen a hírek szerint januárban lett szingli a szőke szépség. Ez pedig egyúttal azt is jelenti, hogy igencsak gyorsan halad a kapcsolatuk, ugyanis májusban még a gyerekvállalás is szóba került. 

"Imádom, hogy Edinek nem törik le a körme, hogy le kell vonatoznia hozzám" – mondta erről a Kecskeméten élő Laci. "Nekem is Kecskeméten van a családom, imádok ott lenni, és Laci is szeret velem Pesten lenni. De nyilván idővel kitaláljuk, hol legyen a bázis" – tette hozzá a tévés. 

Úgy tűnik azonban, hogy a pár kapcsolata zátonyra futott, ami a követőknek is feltűnt. Ma már nem követik egymást a közösségi oldalakon, valamint  közös tartalmak, fotók sem készülnek már az oldalukra. A TV2 sztárja a Facebook-oldala szerint egyedülálló, ami mindennél beszédesebb, ráadásul a különböző programokon is egyedül vesz részt - írja a Metropol. 

Konyári Edinka mélyponton volt

"Mindent akartam, csak párkapcsolatot nem. Januárban egy nagyon csúnya szakításból jöttem ki épp, meghiúsult az esküvőm is, szóval lelki mélyponton voltam. Egyszerűen csak megörültem, amikor megláttam Lacit a képernyőn" – mondta arról, hogy tizenhárom év után ismét ráírt régi ismerősére.

"El se hittem, hogy ez igaz, és tényleg bevillant minden: a Robinson diszkó, a közös ismerőseink, illetve az is, hogy Edi mindig foglalt volt" – tette hozzá a Házasság első látásra szereplője, aki kezdetben nehezebben emlékezett.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!